Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Base M1 Pro MacBook Pro ile CS2 de 720p küsur çözünürlükte 90-130FPS arası alabilmiştim daha üst çiplerde sanırım akıcı oynanabilir. Daha optimize edilirse veya yerleşik şekilde oynanabilinirse Windows sistemi satıp M1 Max MacBook alabilirim.
İtachi Uchiha
Yetkin
Normal düz ekran getirsinler. Dynamic Island yazılım olarak eklenebilmeli.Çentik yerine dynamic island gelse keşke maclere de.
- Makaleler
- 4
Apple yine sektörü ileri taşıyarak performans ve güç verimliliğinin ne olduğunu göstermiş.
Sıfır.RTX ve oyun konusundaki gelişmeleri çok merak ediyorum.
- Makaleler
- 6
RTX ve oyun konusundaki gelişmeleri çok merak ediyorum.
Maclerde oyun adına bir şey beklemeyin. Eğer PC oyunu oynamak istiyorsanız masaüstü PC ile Windows'ya da Linux tercih edeceksiniz.
moneymoon
Yetkin
Günlük kullanıcısının hayatını devasa değiştirecek bir yenilikle gelmedikleri sürece (mesela Intel çiplerinden Apple Silicon ve M1'e geçiş gibi) veya işlemci haricinde yeni bir donanımla (gerçek bir değişimden bahsediyorum, M4 Air ailesindeki gibi Space Grey'i kaldırıp yerine mavi renk getirmek değil) gelmedikleri sürece çoğunluk için geçen modellerin aynısı olacak gibi görünüyor.
- Makaleler
- 6
Günlük kullanıcısının hayatını devasa değiştirecek bir yenilikle gelmedikleri sürece (mesela Intel çiplerinden Apple Silicon ve M1'e geçiş gibi) veya işlemci haricinde yeni bir donanımla (gerçek bir değişimden bahsediyorum, M4 Air ailesindeki gibi Space Grey'i kaldırıp yerine mavi renk getirmek değil) gelmedikleri sürece çoğunluk için geçen modellerin aynısı olacak gibi görünüyor.
Öyle zaten. M4 ile M5 arasında enerji verimliliği haricinde fark yok.
Elma ısıran
Üstün
Henüz beklemiyorum zaten. Daha yol olduğunu düşünüyorum. Ancak birkaç nesil sonra Apple’ın oyun konusunda yol haritası netleşecektir. Bu sektöre girmek istediklerini yaptıkları son gelişmelerden anlayabiliyoruz.Maclerde oyun adına bir şey beklemeyin. Eğer PC oyunu oynamak istiyorsanız masaüstü PC ile Windows'ya da Linux tercih edeceksiniz.
Ben GFN ile oyun oynuyorum şimdilik. Senelerdir böyle ve memnunum aslında. Native olarak sistemim desteklese daha da güzel olur tabii.
İtachi Uchiha
Yetkin
Yani, Apple'ın oyun sektörüne girmesi için yeni bir modeli gerekli. Macbooklar zaten yıllardır inceliğiyle biliniyor. Tekrardan oyun için kasayı kalınlaştıracaklarını sanmıyorum. Gelse gelse Mac Studio cihazları oyuna elverişli hale getirilir veya yeni bir gaming seri ortaya çıkar.Ben GFN ile oyun oynuyorum şimdilik. Senelerdir böyle ve memnunum aslında. Native olarak sistemim desteklese daha da güzel olur tabii.
Aslında VR alanında Apple'ın daha iyi olmasını bekliyordum ama VR sektörü komple (Bütün şirketler için) balon çıktı. Sesi soluğu çıkmıyor.
Arlecchino
Başarılı
Yani, Apple'ın oyun sektörüne girmesi için yeni bir modeli gerekli. MacBook'lar zaten yıllardır inceliğiyle biliniyor. Tekrardan oyun için kasayı kalınlaştıracaklarını sanmıyorum. Gelse gelse Mac Studio cihazları oyuna elverişli hale getirilir veya yeni bir gaming seri ortaya çıkar.
Aslında VR alanında Aplle'ın daha iyi olmasını bekliyordum ama VR sektörü komple (bütün şirketler için) balon çıktı. Sesi soluğu çıkmıyor.
Oyuna zaten donanım olarak MacBook Pro serisi elverişli tek sorun optimize değiller. CS2 ve PC sürümü Genshin Impact oynarken herhangi bir termal kısma yaşamadım performans da idealdi.