Captain Skriniar 83
Başarılı
Evet ve hayır. Penaltıyı kaçırana kadar Galatasaray derbisinde top oynattırmadık. Penaltıdan sonra top oynamadık. Başarılı olsa 90 dakika o topu söke söke alırdı. Başarısız olsa penaltıya kadar topu elinde tutamazdı.
Evet ve hayır. Penaltıyı kaçırana kadar Galatasaray derbisinde top oynattırmadık. Penaltıdan sonra top oynamadık. Başarılı olsa 90 dakika o topu söke söke alırdı. Başarısız olsa penaltıya kadar topu elinde tutamazdı.
O an geldi. Ya 18 yıllık hasret bitecek, ya da turuncu lige geri döneceğiz. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Fransa temsilcisi Lyon'u evinde ağırlayacak.
Tek bir maç üzerinden mi bakılıyor bir hocanın başarılı olup olmamasına?Evet ve hayır. Penaltıyı kaçırana kadar Galatasaray derbisinde top oynattırmadık. Penaltıdan sonra top oynamadık. Başarılı olsa 90 dakika o topu söke söke alırdı. Başarısız olsa penaltıya kadar topu elinde tutamazdı.
Ben bütün sezon için diyorum. Beraberlik canavarına döndü takım.Evet ve hayır. Penaltıyı kaçırana kadar Galatasaray derbisinde top oynattırmadık. Penaltıdan sonra top oynamadık. Başarılı olsa 90 dakika o topu söke söke alırdı. Başarısız olsa penaltıya kadar topu elinde tutamazdı.
Diğer derbilere bakabiliriz. Neredeyse kolay kolay rakibe top kaptırmadı. Tek maça bağlanmaya gerek yok.Tek bir maç üzerinden mi bakılıyor bir hocanın başarılı olup olmamasına?
3 maç üzerinden mi belirliyorsun başarısız olup olmadığını?Tedesco'nun ne kadar başarısız bir hoca olduğunu Zeki Murat Göle gösterdi zaten
Rize maçı zaten felaketti haksızlıklar yüzünden. Son dakika gol atması başarı. Fakat golden sonra takımı toparlayamıyor. Buda başarısızlığı. Beraberliğin 1-2 tanesi zaten Mourinho kütüğüne ait.Ben bütün sezon için diyorum. Beraberlik canavarına döndü takım.
Oynattığı futbol üzerinden belirliyorum. Anadolu takımlarına geçiş oyunu oynatan rezil bir hocadan başka bir şey değil Tedesco. Karşılığında 45 maçta 26 galibiyet. Rezalet ötesi.Diğer derbilere bakabiliriz. Neredeyse kolay kolay rakibe top kaptırmadı. Tek maça bağlanmaya gerek yok.
3 maç üzerinden mi belirliyorsun başarısız olup olmadığını?
O zaman derbileri görmezden gelmemek gerek değil mi? Yazdığın yazı bu durumda yanlışa düşüyor. Sonuçta derbide oynattığı oyunu, bu ligde oynatabilecek sayılı hocalar vardı.
Acaba yazdığımı anlayabiliyor musunuz? Ben derbiler önemsiz diye nerede demişim onu gösterir misiniz?O zaman derbileri görmezden gelmemek gerek değil mi? Yazdığın yazı bu durumda yanlışa düşüyor. Sonuçta derbide oynattığı oyunu, bu ligde oynatabilecek sayılı hocalar vardı.