Mac Mini M4 alınır mı?

Ryzen işlemcili, ekran kartı güzel bir oyuncu laptopu almanız çok daha iyi olur. Çoğu arkadaşımdan, tanıdıklarının sizin gibi düşünüp satın aldıktan sonra pişman olduğunu ve laptopları satmaya uğraştıklarını duyuyorum.

Yazılım üstüne çalışan ve üniversitede bu bölümde okuyan birisi olmama rağmen yine de MacBook ya da masaüstü Mac modellerini tercih etmedim. Üstelik Xcode gibi ayrı bir alanla uğraşmak varken ve çoğu programın daha verimli çalışmasına rağmen. Yazılım desteğinin tıpkı iPhone ve diğer ürünlerde olduğu gibi güncelleme desteği bittikten sonra sona ermesi tercih edilmemesi için bir sebep olarak görüyorum. Elbette M4 Mac Mini yeni bir model, ancak güncelleme desteği bittiği zaman cihaz iPhone modellerinde olduğu gibi bir süre uygulamaları desteklememeye başlayacaktır. Tavsiyem normal bir sistem almanız yönünde olur. Şahsen kendim bir yazılım öğrencisi olarak ASUS TUF A15 modelini kullanıyorum. Pil performansının vasat olması dışında memnunum.

İfadeler: 29

Kasa düşünüyorum şu anlık ilerisi için evde MacBook Air M.2 var zaten ama farklılık açısından düşündüm.

Kasa düşünüyorum şu anlık ilerisi için evde MacBook Air M.2 var zaten ama farklılık açısından düşündüm.
Evde zaten M2 cihaz varsa yenisini almak israf olur. Niyet oyun ise eli yuzu duzgun bir oyun cihazi toplayin.

Linux kurdugunuz yerde Mac pek luzumlu kalmaz.

Evde zaten M.2 cihaz varsa yenisini almak israf olur. Niyet oyun ise eli Yuzu duzgun bir oyun cihazi toplayin.

Linux kurdugunuz yerde Mac pek luzumlu kalmaz.

Yapabilirsen R5 7500F ve 4070s olmaz ise 4060 Ti ile sistem toplayacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…