5 mi, reis hatırladı.
Kırmızı kartın 2. sarıdan kırmızı kart olacak kadar ağır bir kartlık pozisyon olmadığını düşünüyorum.
Öte yandan dünyanın en iyi savunmacılarının ligi ve en uğrak yeri olan Juventus'un defansı evlere şenlik, Barzagli/Chiellini/Bonucci'yi şu hâliyle defansa koysan şu sığırlardan daha çok iş yapardı.

5 mi, reis hatırladı.
Kırmızı kartın 2. sarıdan kırmızı kart olacak kadar ağır bir kartlık pozisyon olmadığını düşünüyorum.
Öte yandan dünyanın en iyi savunmacılarının ligi ve en uğrak yeri olan Juventus'un defansı evlere şenlik, Barzagli/Chiellini/Bonucci'yi şu hâliyle defansa koysan şu sığırlardan daha çok iş yapardı.

Tebrik etmeyi asla öğrenemiyoruz, değil mi? Aynen kanka "reis hatırladı" :rofl: kesinlikle hak edilen bir karttı bu arada. Defansları gayet iyiydi fakat deldik geçtik, tebrik etmesini öyle ya da böyle öğrenecek bu millet.

Galatasaray Ucl maçlarında gününde olursa gerçekten başka oynuyor.. Çünkü buranın verdiği ciddiyet bambaşka.. Hak edilmiş bir galibiyet…

Tebrik etmeyi asla öğrenemiyoruz, değil mi? Aynen kanka "reis hatırladı" :rofl: kesinlikle hak edilen bir karttı bu arada. Defansları gayet iyiydi fakat deldik geçtik, tebrik etmesini öyle ya da böyle öğrenecek bu millet.
Yok bizim millet başarıyı tebrik etmez hep bir kulp takarlar. O yüzden böylelerine laf anlatmaya bile değmez hocam..

İlk yarıyı izleyemedim çalıştığım için. İkinci yarıda coştum resmen. Ben Trabzonsporluyum ama gönülden destekliyorum Avrupa'daki Türk takımları. Gerçekten muhteşem ötesi bir ikinci yarıydı. Evde gol diye bağırdığımda annem Trabzonspor'un maçı var zannetti. :D