Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
120 dakika pestilin çıktı. 1 hafta içinde 2 kere ligin büyük takım belalılarından Alanyaspor ile maç yapıyorsun. Sonra oradan freni patlamış kamyon gibi gelen Beşiktaş'la deplasmana gidiyosun. Torreira muhtemel sakat. Yedek forvetin İcardi dana olmuş, hesabını sen yap.
Bu iş Beşiktaş'la TS'ye yarayacak gibi duruyor. Bugün bizim pilimiz tükendi. Yarın da Fener'in enerjisi gider. Zaten Fener'de topçu kalmadı olan da yarın kendini bırakır

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu rehavetin en büyük sebebi Okan Buruk bu arada, Fatih Terim gibi bir hoca olsa böylesi bir rehaveti bile görmezdiniz.
Okan Buruk çok rahat, gevşek davranıyor. Kaç yıldır bu yüzden Avrupada yüzümüz gülmüyor ya.. Bu sene de Osimhen faktörü var diye iyi geldik buralara yoksa yine elenir giderdik

Bu iş Beşiktaş'la TS'ye yarayacak gibi duruyor. Bugün bizim pilimiz tükendi. Yarın da Fener'in enerjisi gider. Zaten Fener'de topçu kalmadı olan da yarın kendini bırakır
Beşiktaş freni patlamış kamyon gibi geliyo', rahatsız bir takımız zaten. Ligte kartlar yeniden dağıtıldı, Beşiktaş ve TS yalandan 2.lik yarışına girdi.

120 dakika pestilin çıktı. 1 hafta içinde 2 kere ligin büyük takım belalılarından Alanyaspor ile maç yapıyorsun. Sonra oradan freni patlamış kamyon gibi gelen Beşiktaş'la deplasmana gidiyosun. Torreira muhtemel sakat. Yedek forvetin İcardi dana olmuş, hesabını sen yap.
Ligde oynatabileceğin oyuncuların var. Beşiktaş maçına kadar bir sorun kalmaz tam 11 çıkar takım. Yedek forvetin Icardi ligde gol krallığı yarışında. Ben fazla bir problem olacağını düşünmüyorum.

Beşiktaş freni patlamış kamyon gibi geliyor', rahatsız bir takımız zaten. Ligte kartlar yeniden dağıtıldı, Beşiktaş ve TS yalandan 2.lik yarışına girdi.

Bugün biz 90 dakikada işi bitirseydik rahat olurdum da dediğin gibi takım çok yoruldu. Bize mutlak bir puan kaybı görünüyor. Beşiktaş'ta iyi ivme yakaladı. Lig şimdi daha heyecanlı olur

Bugün biz 90 dakikada işi bitirseydik rahat olurdum da dediğin gibi takım çok yoruldu. Bize mutlak bir puan kaybı görünüyor. Beşiktaş'ta iyi ivme yakaladı. Lig şimdi daha heyecanlı olur
Tamamen hatalı değişimler yüzünden bu kadar dengesiz oldu. Torreira çok gereksiz fauler yaptı, sonuç 2 tane gol yendi.

Bu rehavetle gezen GS için problem olur. Disipline olamıyorlar.
Rehavet geçen hafta ortadan kalktı Konyaspor'a yenildikten sonra iyi oldu aslında.

Düzgün bir rotasyonla bu haftayı atlatırız.

Tamamen hatalı değişimler yüzünden bu kadar dengesiz oldu. Torreira çok gereksiz fauler yaptı, sonuç 2 tane gol yendi.
Torreira dengesiz girdi, aldığı topu dikine oynamadı. Sürekli yan pas geri pas oynuyor. Yemin ederim orta saha olmayan Singo o mevkide hepsinden iyi iş çıkardı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.