Milletin takımı Juventus yenelim, Liverpool veya Totthenham ile maç yapalım, kim bilir onları da yeneriz diyor; bizim deniz anasından hallice düşük IQ sahibi taraftar da yenilelim lige ağırlık veririz diyor. Rakibin şöyle ateşlenmişken kesinlikle anadolu takımına puan bırakır. Üstüne GS'nin sonraki turda iç saha maçı garanti galibiyet. İngiltere takımlarının TR deplasmanından çıkması %1 ihtimal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizim oynadığımız, rakibimizi beşlediğimiz seviyeye bak, bir de bizi aşağı çekmeye çalışan, futbola fitne fesat karıştıranların seviyesine bak! Galatasaray dünya devlerini dize getiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde bu sene bambaşkayız. O kadar mutlu oldum, o kadar gururlandım ki anlatamam. İyi ki Galatasaraylıyım. Juventus bu boru değil.

Maçın tamamını izledim. Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ı ağır galibiyetinden dolayı tebrik ederim. Maçı analiz ederek galibiyeti küçümsemek istemiyorum. Juventus her ne kadar tarihindeki en kötü dönemlerinden birini geçiriyor olsa da tarihi büyük bir takım. Böyle bir galibiyet çok iyi oldu. Gurur duydum diyebilirim.

Maça gelecek olursak Juventus gerek sakatlıklar, gerek en son Inter deplasmanı mağlubiyeti, gerek Ali Samiyen atmosferi yüzünden maça büyük bir eksiyle başladı. Galatasaray pres oyunu oynayan bir takım. Juventus üzerinde bu çok iş gördü. Özellikle Barış sayesinde birçok oyuncu kart cezalısı durumuna düştü. Her ne kadar Galatasaray oyun olarak baskın olsa da savunmada çok fazla pozisyon verdiler özellikle ilk yarıda. Savunma zaafiyeti oldukça yüksek bir takım maalesef. 15. dakikada atılan gole daha sevinememişken 16. dakikada gol yemek akıl alır gibi değil. Aynı zamanda pas oyunu açısından sınıfta kaldığımızı düşünüyorum. Çok net pozisyonlar kötü pas tercihleri, çalışılmamış pozisyonlar ve oyuncu anlaşmazlıkları yüzünden çöp oldu. Öyle olmasa 5 değil 6 bile atardık. Bundan eminim.

Bu galibiyet önemli ancak rehavete kapılmamak gerek. Galatasaray'ın kadro derinliği hala sıkıntılı. Umarım bir sorun olmadan tur atlamayı başarırlar. Tekrardan tebrik ediyorum. Darısı 19 Şubat'ta Fenerbahçe'nin başına.

Juventus her ne kadar tarihindeki en kötü dönemlerinden birini geçiriyor olsa da
Hahah şunu demeyin kardeşim artık. Kimi yensek aynı şeyi söylüyorsunuz. "Tarihi en kötü dönemlerinden biri" falan. Yemiyor kimse bunları artık.
gerek en son Inter deplasmanı mağlubiyeti
Sanırsın Lecce'ye, Verona'ya mağlup olmuşlar. Inter'e yenilmişler 2 gol atarak. Üstelik o maçta daha iyi oynayan taraf da Juventus'tu. Bu mu tarihi en kötü Juventus'u. Bir kere de tebrik etmeyi öğrenin. Juventus'u Rams Park'ın çimlerine gömdük, hala kazıyorlar.

Hahah şunu demeyin kardeşim artık. Kimi yensek aynı şeyi söylüyorsunuz. "Tarihi en kötü dönemlerinden biri" falan. Yemiyor kimse bunları artık.
Bremer dışı -ki o bile şüpheli- A kalite stoperi var mı Juventus'un? Yedek kalecisi as kalecisinden daha istikrarlı olabilen bir takım Juventus. Defanstan oyun kuran takımın defansının ayağı yoksa nasıl oyun kuracak? Maçı fanatik gözüyle izlemeyin artık.

Juventus'un pandemi sonrası akıl almaz bir yere çakılışı var. Bunu görmemek için kör olmanız lazım.

Sanırsın Lecce'ye, Verona'ya mağlup olmuşlar. Inter'e yenilmişler 2 gol atarak. Üstelik o maçta daha iyi oynayan taraf da Juventus'tu. Bu mu tarihi en kötü Juventus'u. Bir kere de tebrik etmeyi öğrenin. Juventus'u Rams Park'ın çimlerine gömdük, hala kazıyorlar.
Juventus, Manchester United, AS Roma, AC Milan... Bu takımlar eski şanlarından çok uzaktalar. Sıkıntılı bir dönemden geçiyorlar. Bunu görmemek için kör olmak gerek. Bu arada tekrar ediyorum, Galatasaray'ın galibiyetini kesinlikle küçümsemiyorum. Hatta tebrik bile ettim, yorumu düzgün okuduysanız bunu görebilirsiniz ama sanırım siz görmek istediğinizi görüyorsunuz.

Lig içi maçları UCL ile kıyaslamak abesle iştigal. O ülkenin ve özellikle o ligin takımları 50 60 yıldır birbirleriyle mücadele ediyorlar. Ligin dinamiklerine teknik direktörler, oyuncular az çok hakim. Oyun planları, oyun anlayışı vs. bunların hepsi oturmuş şeyler. Siz bu takımların karşılaşmalarını farklı takımların karşılaşmalarıyla bir tutamazsınız. Takımlar birbirine uzun vadede üstünlük uygular ancak her zaman iki taraf için de başa baş mücadeleler görülmesi sürpriz değil olağan hatta beklenen şeydir. Çünkü o şekilde bakıyor olsaydık, Galatasaray'ı yenen Kocaeli de bu mantıkla Juventus'u yenebilirdi. Ama bunun gerçekleşme senaryosunun hayalden öteye gidemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Ya da City'i 3-1 kendi sahasında mağlup eden Bodo'nun kendine çeki düzen vermiş bir City'i sabaha kadar da oynasa yenemeyeceğini de biliyoruz.

Juventus'un çöküşe gittiğini sadece ben değil, İtalyan basını da söylüyor. Lütfen objektif bir gözle bakın, rica ediyorum.