Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana katılıyorum hocam. Fenerbahçe ıvan bebek vakası, bizim yine real maçında verilmeyen penaltılar + ofsayttan yediğimiz goller artık şu hakem şansı bir kere de bize gülsün arkadaşlar. Bunlar sadece benim aklıma gelen daha kim bilir kaç takımımızın hakkı yendi. Keşke hiç böyle şeyleri konuşmasak, verilen kararlar hep adil olsa ama öyle olmuyor maalesef.

UEFA'da Şener Erzik gbi yönetici şart. Bu olanlar Avrupa'nın büyük kuluplerin lobi etkileri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Transfer falan değil mesele. Ciddiyet, disiplin, adam gibi antrenman yok, bireysel performanslarla bir şekilde götürüyoruz o da her maç değil. Her şey Okan'ın yetersizliğinden kaynaklanıyor. İlkay'ı falan sokuyor oyuna çok enteresan birisi gerçekten.

Sen öyle 5-2 skorun üzerine yatıp rahat maç yaparız, süperlig maçına da yorgun çıkmayız diye hesap yaparsan adamlar 10 kişi falan dinlemeden patır patır golleri dizer maçı uzatmaya götürür daha çok yorulursun. Senelerdir söylüyorum Okan Buruk teknik direktör falan değil, hatta takım Okan'a rağmen maç kazanabiliyor. Yine senelerdir İcardi, Yunus, Abdülkerim, Barış Alper gönderilmeli diyorum, onu da yeni yeni anlıyor milletimiz. Maç sonu spor programlarının youtube yayınlarında herkes Okan Buruk İstifa diye flood yapıyordu. Şimdi bu yorgunlukla Alanya maçında bir yerinden soluyacak futbolcular. Puan kaybı da yaşarsak Okan'a yönetimin bileti kesmesi gerekiyor artık.

Sen öyle 5-2 skorun üzerine yatıp rahat maç yaparız, Süper Lig maçına da yorgun çıkmayız diye hesap yaparsan adamlar 10 kişi falan dinlemeden patır patır golleri dizer maçı uzatmaya götürür daha çok yorulursun. Senelerdir söylüyorum Okan Buruk teknik direktör falan değil, hatta takım Okan'a rağmen maç kazanabiliyor. Yine senelerdir İcardi, Yunus, Abdülkerim, Barış Alper gönderilmeli diyorum, onu da yeni yeni anlıyor milletimiz. Maç sonu spor programlarının YouTube yayınlarında herkes Okan Buruk İstifa diye flood yapıyordu. Şimdi bu yorgunlukla Alanya maçında bir yerinden soluyacak futbolcular. Puan kaybı da yaşarsak Okan'a yönetimin bileti kesmesi gerekiyor artık.

Okan ilk geldiğinden beri hep takım sayesinde ilerledi. Oyuncular kişisel performanslarıyla ilerledi. 2 senedir de Osimhen kurtariyor bizi. Osimhen olmasa birak 16'yi o gruptan 3 puan alsa yatar kalkar dua ederdi Okan efendi. Ah bir UCL deneyimi olan bir hoca Fatih Terim falan gelse.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar burası Şampiyonlar Ligi. Son 16 turunda rakibimiz Juventus’tu bunun farkında olalım. Bu seviyede artık en ufak bir dikkat dağınıklığında kan alırlar adamın bir tarafından.

Maçın normal süresindeki Juventus’a dayanmanın imkanı yoktu adamlar öyle bir oynadı ki feleğimiz şaştı. Oynarım diyen takım gelsin de oynasın bakayım o 90 dakikayı kolaysa. Aşırı inanmışlardı.

Adamlar 10 kişi kaldıkları için tükenip turu bıraktılar bize bu gerçeği kabul edelim yoksa eleniyorduk bariz şekilde.

Neyse sağlık olsun… Turu öyle ya da böyle aldık. Bazen de böyle olacak. Ama buradan sonra artık hataya yer yok. Kolay rakip kalmadı.

GS için kötü oldu. Bu maçtan sonra Okan'a Avrupa kapıları kapandı. Uzun süre GS'nin başına musallat olmaya devam edecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.