O zaman sanırım takımımızdakilerden sadece kaleci kazandığı parayı hak ediyor. Ülkede top oynayan adam mı yok anlamadım gitti.
Uğurcan fena olmayan kurtarışlar yapmış olmasına rağmen ben beğenmiyorum. Trabzon'un plakasını yazma huyları vardır, zamanında Avusturya'ya karşı 6-1 ile yazmıştı. Bugün bizde bir gol dahi atacak babayiğit olmadığı için başaramadı tabii.
Haddini bilerek oynamazsan sonuç kaçınılmaz oluyor. Maalesef taktik namına hiçbir şey göremedik bazen defans yapmayı bileceksin, ona göre oyuncu oynatacaksın. Kadro da baştan aşağı yanlıştı bana göre.
5'li hatta 6'lı çıkıp geçiş kovalasak en azından rezil olmama ihtimalimiz vardı.
Haddini bilerek oynamazsan sonuç kaçınılmaz oluyor. Maalesef taktik namına hiçbir şey göremedik bazen defans yapmayı bileceksin, ona göre oyuncu oynatacaksın. Kadro da baştan aşağı yanlıştı bana göre.
Baskı yapıp alan yaratsalar maç 8'e 9'a giderdi. Top bizdeyken hiç istekli değillerdi ve mücadele etmediler sıkıntı orada.
Boy ölçüsü görme açısından evet artıları var milli maçların bazen.
Eren'i severdim ve ŞL'de 11 oynasın isterdim ancak rezil oldu bugün. Jakobs'u bir görmek lazım artık.