O zaman sanırım takımımızdakilerden sadece kaleci kazandığı parayı hak ediyor. Ülkede top oynayan adam mı yok anlamadım gitti.

Uğurcan fena olmayan kurtarışlar yapmış olmasına rağmen ben beğenmiyorum. Trabzon'un plakasını yazma huyları vardır, zamanında Avusturya'ya karşı 6-1 ile yazmıştı. Bugün bizde bir gol dahi atacak babayiğit olmadığı için başaramadı tabii.

Haddini bilerek oynamazsan sonuç kaçınılmaz oluyor. Maalesef taktik namına hiçbir şey göremedik bazen defans yapmayı bileceksin, ona göre oyuncu oynatacaksın. Kadro da baştan aşağı yanlıştı bana göre.

5'li hatta 6'lı çıkıp geçiş kovalasak en azından rezil olmama ihtimalimiz vardı.

Haddini bilerek oynamazsan sonuç kaçınılmaz oluyor. Maalesef taktik namına hiçbir şey göremedik bazen defans yapmayı bileceksin, ona göre oyuncu oynatacaksın. Kadro da baştan aşağı yanlıştı bana göre.

Baskı yapıp alan yaratsalar maç 8'e 9'a giderdi. Top bizdeyken hiç istekli değillerdi ve mücadele etmediler sıkıntı orada.

Boy ölçüsü görme açısından evet artıları var milli maçların bazen.

Eren'i severdim ve ŞL'de 11 oynasın isterdim ancak rezil oldu bugün. Jakobs'u bir görmek lazım artık.

O zaman sanırım takımımızdakilerden sadece kaleci kazandığı parayı hak ediyor. Ülkede top oynayan adam mı yok, anlamadım gitti.

İspanya çok güçlüydü fakat 2-3 farkla bitirebilirdik maçı, oyuncuların da suçu yok aslında. Altyapıya önem vermiyorlar, takımlarımız başkalarının eskilerini satın alıp Avrupa'da başarılı olmaya çalışıyor. Altyapıya biraz yatırım yapılsa milli takımımız daha güçlü olur.

Örneğin Fenerbahçe, Arda Güler'i dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid'e sattı. Hem milli takıma katkısı oldu, hem de Fenerbahçe'nin kasasına para girdi.

Dua etsinler sonlara doğru yamalı falan çıkardı esas elemanları. Yani daha da olabilirdi. Bir o kadar da kalecinin çıkardığı var. Bazen dedim keşke 10 olsa da belki akılları başlarına gelir 6 yetmez.

Dua etsinler sonlara doğru yamalı falan çıkardı esas elemanları. Yani daha da olabilirdi. Bir o kadar da kalecinin çıkardığı var. Bazen dedim keşke 10 olsa da belki akılları başlarına gelir 6 yetmez.

Ben Montella yerin dibine girip istifa edecek kadar yiyelim isterdim. Takımda santrafor yok hala kenardan orta deniyorlar şaka gibi.

Yanlış futbol, doğru skor. GS topçularına kötü laf edince hemen dislike'a basarsınız. Uğurcan en az 3 golde hatalı, Apokerim yavaş, Eren herhangibi bir adamdı bugün. Kenan, Hakan ve Arda derken işin içinden çıkamayız.
Bu kötü günü unutup Bulgaristan ve Gürcistan maçlarını yenip önümüze bakmamız farz.

Yanlış futbol, doğru skor. GS topçularına kötü laf edince hemen dislike'a basarsınız. Uğurcan en az 3 golde hatalı, Apokerim yavaş, Eren herhangibi bir adamdı bugün. Kenan, Hakan ve Arda derken işin içinden çıkamayız.
Bu kötü günü unutup Bulgaristan ve Gürcistan maçlarını yenip önümüze bakmamız farz.

GS'li topçulara biz laf ediyoruz etmek de zorundayız. Eren'le Abdülkerim Salah'ın karşısına çıkacak daha. :D

Ama ortada ayırıp özellikle laf etme lüksün yok. Al birini vur ötekine. Kerem'le Yunus'un topa dokunduğunu görmedim mesela. Arda ile Kenan çabaladı en azından diyebilirim ama topu aldıklarında onları çok yoğun marke ettiler onlar da etkisiz kaldı.

Konuda takım fanatikliği yapan süper zeka arkadaşlar Mart'ta oynanılan Macaristan maçlarını hatırlamıyor galiba, o maçta da Uğurcan 11 oynamıştı ve kötü bir performans vermemişti. Kaleci konusunda sağlam bir ülke değiliz, geçen yıl çeyrek final oynamamızı sağlayan Mert'in sezon başından beri performansı vasat. Uğurcan 11 oynamayacaktı da kim 11 oynayacaktı söyleyin bana. :D

Beşiktaşlı arkadaşlar milli takımda neden torpil olduğunu söylüyor anlamış değilim. Beşiktaş'ın performansı ortada zaten, milli takımda oynamayı hak eden oyuncuları sayın desem sayabileceğiniz topçu yok. Orkun'un bir anda 11'den kesilmesinin sebebi de Beşiktaş'a geldiğinden beri vasat bir performans vermesi olabilir diye düşünüyorum.

Skor korkunç olsa da hocayı eleştirmek yersiz, önümüzdeki Bulgaristan ve Gürcistan maçlarında puan kaybı yapmamamız lazım. Yoksa dünya kupası nanay.

Montella defans nasıl yapılmaz onu gösterdi. Ceza sahası içine girdikten sonra defans yapan pres yapan takım mı olur. Bu maçtan aklı olan hoca varsa ders çıkarır. İspanyollara gegen pres yapıp topu ayağından hızlıca oynamalarını sağlaman lazım bozman lazım. Yoksa adam top sürüyor bizim defans karşısında duruyor diğer oyuncular ceza sahasına yerleşiyor çapraz koşular atıyorlar bizi bozuyorlar.. 12 gol bile yerdik.