Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aga turu aldık da bu oyunla deplasmanda bizi elek ederler. Tottenham gelirse hadi bir nebze umutluyuz da Liverpool gelirse Anfield bize mezar olur size diyeyim. Bugün 10 kişi kalan takıma karşı bu kadar korkak oynamamalıydık...

Tarihin en kötü Juventus'u diyenler hazır gelirken, son 16'da yerimizi ayırtalım. Acaba Liverpool mu gelecek yoksa Tottenham mi? Hmm, hangisiyle oynamak daha çok hoşumuza gider ki? Galatasaray değil, Türk olarak bakıp tebrik eden herkesin yüreğine sağlık, Avrupa'da ırkımıza bakıyorlar bunu unutmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar maçın yarisini 10 kisi oynayarak 90 dakikada 4.62 XG uretmis. Ben boyle bir şey daha once hiç gormedim. GS cok ama cok ucuz yirtti.

Bizimkiler orta sahanın ötesine geçmedi ki, kaç kere geçiş ataklarına çıkıyorduk Osimhen-Sane-Barış görüyordum, arkadan gelen kimse yok. Bir Galatasaray'lı olarak yazıyorum bugün rakip 10 kişi kalmasaydı tur gitmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adamlar Mac'in yarisini 10 kisi oynayarak 90 dakikada 4.62 XG uretmis. Ben boyle bir şey daha once hiç gormedim. GS cok ama cok ucuz yirtti.

Çok garip gerçekten futbola tiyatro demek istemiyorum ama bu GS normal değildi ya kasıtlı olarak böyle oynatıldığını düşünüyorum zorla turu geçtiler istemeyerek turu geçtiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.