Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki 5-2 yendiğin takım Eyüpspor. Bu rahatlık nedir böyle? Bu adamlar maçı bırakacak mı sandı bunlar? Yok Okan adam edemiyor bunları. Okan gidecek, düzgün biri gelecek. Gerekirse kötü oynayanı şamarlayacak biri lazım bu takıma.

Çok garip gerçekten futbola tiyatro demek istemiyorum ama bu GS normal değildi ya kasıtlı olarak böyle oynatıldığını düşünüyorum zorla turu geçtiler istemeyerek turu geçtiler.

Fazla rahat oynadı hepsi ama sorumluları Okan.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk maç Perin kalede olmalı diye söylüyordum, bu maç sebebini herkes anlamıştır herhalde. İlk yediği golde maçın adamı Gatti'nin öndeki hıyarın hamle hatasından dolayı yedirttiği gol var. Diğeri de Osimhen/Barış birlikte ofsayt çizgisine David Villa oynadı diye ters ayakta kaldı.
Hakemle alakalı linçleneceğimi bilerek söyleyeceğim; Torreira'nın penaltı yaptırdığı pozisyon verilmedi, kırmızının öncesinde penaltı olarak incelenebilecek bir dirsek müdahalesi de es geçildi. Maç boyu çoğu gri pozisyonda Galatasaray'ın lehine karar çıkması biraz şaşırttı beni. Uzatmalarda Juventus'un lehine patır patır düdük çalıp dengelemeye çalıştı. Enteresandı bu yüzden.
3-0'dan sonra Thuram/Kenan/Zhegrova'nın kaçırdığı pozisyonlar bu gece rüyalarına girer muhtemelen. Juventus şu turu almış olsaydı Okan'ın bugün takımdaki son günü olacaktı çok yüksek ihtimalle, 5-2'den defanssız Juventus'a tur verdiği için.

İlk maç Perin kalede olmalı diye söylüyordum, bu maç sebebini herkes anlamıştır herhalde. İlk yediği Gold'e maçın adamı Gatti'nin öndeki hıyarın hamle hatasından dolayı yedirttiği gol var. Diğeri de Osimhen/Barış birlikte ofsayt çizgisine David Villa oynadı diye ters ayakta kaldı.
Hakemle alakalı linçleneceğimi bilerek söyleyeceğim; Torreira'nın penaltı yaptırdığı pozisyon verilmedi, kırmızının öncesinde penaltı olarak incelenebilecek bir dirsek müdahalesi de es geçildi. Maç boyu çoğu gri pozisyonda Galatasaray'ın lehine karar çıkması biraz şaşırttı beni. Uzatmalarda Juventus'un lehine patır patır düdük çalıp dengelemeye çalıştı. Enteresandı bu yüzden.
3-0'dan sonra Thuram/Kenan/Zhegrova'nın kaçırdığı pozisyonlar bu gece rüyalarına girer muhtemelen. Juventus şu turu almış olsaydı Okan'ın bugün takımdaki son günü olacaktı çok yüksek ihtimalle, 5-2'den defanssız Juventus'a tur verdiği için.

Zhegrova'nın iki tane net pozisyonu var. Herif bu gece uyuyabilirse ne olayım.

Hocam, top yuvarlaktır. Nasıl olacağı belli olmazdı. Kesin konuşmamak lazım. Kazandık diye ya; o iyi oldu. Ayrıca, faul için kırmızı kart açık bariz belliydi.
Kırmızı kart zaten netti. Ben maç öncesi de diyordum burası Şampiyonlar Ligi, bir sonraki maç ne olacağı belli olmaz diye ama oyuncular o kafayla çıkmamış hocam yani bugün turu net Osimhen'e yazarım.

Bitiriciliği olsa Cherki Mherki'yi yok eder, inanılmaz bir dribbling kiti var hayvanın.
Felaket bir şeydi, eleman harbiden az bitiricilik olsa sene sonu transferini yapmıştı bile...

Juventus ilk yarı onlarca şut pozisyonu gördü ve uzaktan şut çekmedi, başka takım olsa Uğurcan'ı dans ettirirdi en az 10 şut pozisyonu saydım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.