Macabolic - MacOS için Ücretsiz ve Açık Kaynak Kodlu Video İndirme Programı

alinuxpengui

Gelişen
macOS kullanıcıları için tamamen Swift ve SwiftUI kullanarak geliştirdiğim, tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir video/medya indirme aracı olan Macabolic'i sizlere tanıtmak istiyorum.

Piyasada bu işi yapan birçok araç olsa da çoğu ya Electron tabanlı ya da kapalı kaynaklı/reklam içerikli oluyor. Ben de yapay zeka kodlama araçlarının yardımıyla tamamen Apple ekosistemine uyumlu, şık ve hızlı bir alternatif oluşturmak istedim.

Öne Çıkan Özellikler:
  • Tamamen Yerel: SwiftUI ile yazıldı, sistemle tam uyumlu çalışır ve çok düşük kaynak tüketir.
  • yt-dlp Güvencesi: Arka planda güçlü yt-dlp kütüphanesini kullanır; YouTube, Twitter/X, Instagram, TikTok ve daha birçok siteyi destekler.
  • 4K ve Yüksek Kalite Desteği: 4K indirmeleri destekler.
  • SponsorBlock Entegrasyonu: Videolardaki sponsor bölümlerini otomatik atlama seçeneği mevcuttur.
  • Altyazı Desteği: Gömülü veya harici altyazı desteği.
  • Çerez Desteği: Tarayıcınızdaki (Chrome, Firefox, Brave vb.) çerezleri içe aktararak kısıtlamaları aşmanıza yardımcı olur.
  • Tamamen Ücretsiz ve Açık Kaynak: Kodların tamamı şeffaf ve erişilebilirdir.
Kurulum: Uygulamayı GitHub/websitesi üzerinden DMG olarak indirebilir veya Homebrew kullanıyorsanız şu komutlarla hızlıca kurabilirsiniz:

Kod:
brew tap alinuxpengui/macabolic
brew install --cask macabolic

Linkler:
Proje üzerinde aktif olarak çalışmaya devam ediyorum. Geri bildirimleriniz, hata raporlarınız, GitHub yıldızlarınız veya özellik önerileriniz benim için çok değerli.
İyi forumlar dilerim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…