alinuxpengui

Gelişen
macOS kullanıcıları için tamamen Swift ve SwiftUI kullanarak geliştirdiğim, tamamen ücretsiz ve açık kaynak kodlu bir video/medya indirme aracı olan Macabolic'i sizlere tanıtmak istiyorum.

Piyasada bu işi yapan birçok araç olsa da çoğu ya Electron tabanlı ya da kapalı kaynaklı/reklam içerikli oluyor. Ben de yapay zeka kodlama araçlarının yardımıyla tamamen Apple ekosistemine uyumlu, şık ve hızlı bir alternatif oluşturmak istedim.

Öne Çıkan Özellikler:
  • Tamamen Yerel: SwiftUI ile yazıldı, sistemle tam uyumlu çalışır ve çok düşük kaynak tüketir.
  • yt-dlp Güvencesi: Arka planda güçlü yt-dlp kütüphanesini kullanır; YouTube, Twitter/X, Instagram, TikTok ve daha birçok siteyi destekler.
  • 4K ve Yüksek Kalite Desteği: 4K indirmeleri destekler.
  • SponsorBlock Entegrasyonu: Videolardaki sponsor bölümlerini otomatik atlama seçeneği mevcuttur.
  • Altyazı Desteği: Gömülü veya harici altyazı desteği.
  • Çerez Desteği: Tarayıcınızdaki (Chrome, Firefox, Brave vb.) çerezleri içe aktararak kısıtlamaları aşmanıza yardımcı olur.
  • Tamamen Ücretsiz ve Açık Kaynak: Kodların tamamı şeffaf ve erişilebilirdir.
Kurulum: Uygulamayı GitHub/websitesi üzerinden DMG olarak indirebilir veya Homebrew kullanıyorsanız şu komutlarla hızlıca kurabilirsiniz:

Kod:
brew tap alinuxpengui/macabolic
brew install --cask macabolic

Linkler:
Proje üzerinde aktif olarak çalışmaya devam ediyorum. Geri bildirimleriniz, hata raporlarınız, GitHub yıldızlarınız veya özellik önerileriniz benim için çok değerli.
İyi forumlar dilerim!
ss1.webp

ss2.webp
ss3.webp