Macbook Air 2013 İçin Linux Tavsiyesi

Hocam Arch Linux kurun. Hem gereksiz paketlerden kurtulmuş oluyosunuz hemde kullanması bu dönemde acayip kolay sadcee program kurup kaldırmayı bilmek yeterli. Ben böyle kullanıyorum kendi bilgisayarımıda.

Hocam Arch Linux kurun. Hem gereksiz paketlerden kurtulmuş oluyosunuz hemde kullanması bu dönemde acayip kolay sadcee program kurup kaldırmayı bilmek yeterli. Ben böyle kullanıyorum kendi bilgisayarımıda.
Arch tabanlı Manjaro kurmuştum daha önce, sürücülerde problem yaşadım ve çok da hoşuma gitmedi maalesef.

Arch kurmaya çalışırken sinir krizinden MacBook'u parçalamasında.

Arch tabanlı Manjaro kurmuştum daha önce, sürücülerde problem yaşadım ve çok da hoşuma gitmedi maalesef.
Hocam manjaroda bir problem var. Birde vanilla Arch kurmayı deneyin.

Archinstall komudu ile kolayca Arch Linuxu bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

Ben kendi bilgisayarımı Wifi'ye iwctl aracı ile bağladım sizde böyle yapıp archisnatllı çalıştırabilirsiniz.

Çok pürüzsüz çalıştığı söylenemez. Bazı paketleri vb. kuramıyor.
Doğrudur hocam. Bi zahmet kurduktan sonra kursun onuda.

MacBook Air 2013 hangi işlemciyi kullanıyordu? Onboard'dan aldığı işlemci grafiğinin adı ne?

Core 2 Duoymuş. Hangi grafiği kullandığını söyleyebilir miisniz?
Eki Görüntüle 182409

Dosya Ekleri

• 1757112911041.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 24
MX Linux. Ama FluxBox masaüstü ortamı olanı indirin.
Xubuntu çok güzel bence.
Hocam Ventoy ile MX kurmayı denedim ama boot etmedi kurulum o yüzden önce Xubuntu deniyorum, bir süre deneyimleyip daha sonra MX i direkt flaşa yazıp deneyeceğim. Daha sonra da Arch denerim Dağıtımları tek tek deneyip hoşuma gidende kalmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…