Hocam hangi oyunu oynuyosunuz? Mesela ben E-Football oynuyorum. Kendi anti-cheat yazılımı Linux'da çalışabiliyor. Aynı şekilde VAC'da çalışabiliyor.Oynadığım çoğu oyunun Linux desteği yok ya da anticheat mevzuları var ve genelde sevgilimle oynadığımdan destek konusunda pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 6 Temmuz 2025
- Makaleler
- 2
Easy Anti-Cheat falan Linux'ta çalışıyor zaten.Hocam hangi oyunu oynuyosunuz? Mesela ben E-Football oynuyorum. Kendi anti-cheat yazılımı Linux'da çalışabiliyor. Aynı şekilde VAC'da çalışabiliyor.
Doğrudur hocam. İsmini bilmiyordum sadece saolun.
Günlük girdiğim Genshin Impact Steam üzerinde yok, sanırım o yüzden attığınız sitede de yok. Ayrıca anticheat mevzularında katı politikaları var hesabımı riske atmak istemem
Buradan bakabiliyorsunuz çalıştırıyor mu çalıştırmıyor mu.
Ha birde dediğim gibi sevgilimle oyun oynadığımdan o "şunu oynayalım" dediğinde proton destekliyor mu vesaire bakmakla ve çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum.
Tamam hocam nasıl isterseniz.Günlük girdiğim Genshin Impact Steam üzerinde yok, sanırım o yüzden attığınız sitede de yok. Ayrıca anticheat mevzularında katı politikaları var hesabımı riske atmak istemem![]()
- Makaleler
- 2
Wine ile açılıyor Heroic Games Launcher indirip ama genede siz bilirsiniz.Günlük girdiğim Genshin Impact Steam üzerinde yok, sanırım o yüzden attığınız sitede de yok. Ayrıca anticheat mevzularında katı politikaları var hesabımı riske atmak istemem![]()
Araştırmıştım biraz biliyorum açıldığını ama insanlar bunun ban yemeye yol açıp açmadığından kesin emin değiller ve dediğim gibi her gün pat diye herhangi bir oyunu oynayabiliyorum o yüzden oyun tarafında Linux pek bana göre değil.Wine ile açılıyor Heroic Games Launcher indirip ama genede siz bilirsiniz.
- Makaleler
- 2
Olabilir karışmıyorum. Herkes o kadar uğraşmak istemeyebilir.Araştırmıştım biraz biliyorum açıldığını ama insanlar bunun ban yemeye yol açıp açmadığından kesin emin değiller ve dediğim gibi her gün pat diye herhangi bir oyunu oynayabiliyorum o yüzden oyun tarafında Linux pek bana göre değil.
not_furware_virus.rom
Yetkin
Linux bilgine güveniyorsan Alpine Linux’a bak. Ben Raspberry Pi Zero 2 W (armhf) ve notebook’ta Alpine Linux kullanıyorum.
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçede 90 metrekare ev için klima önerisi
- emilbreivik
-
-
-
-
-
3.600 TL bütçede MCHOSE Ace68 E-Sport vs Beast Zero 68 HE vs GameRaider K1 HE
- Geraltın kılıcı