- Makaleler
- 1
Hakkım helal değil.Hocam Ventoy ile MX kurmayı denedim ama boot etmedi
antiX ve Q4OS'te var bakarsanız.
Hakkım helal değil.Hocam Ventoy ile MX kurmayı denedim ama boot etmedi
Hocam bence de öyle yapın. Ben bidaha asla Windowsa geçmeyeceğim. Artık bıktırdı SDD ile ilgili problem çıkartmasından dolayı. Evet güncelleme ile sorun çözüldü ama ben yinede geçmeyeceğim. 2. bilgisayarınız varsa çok güzel hocam. Çünkü sisteminiz bozulursa yine 2. bilgisayardan iso yazdırma yapabilirsiniz.Hocam Ventoy ile MX kurmayı denedim ama boot etmedi kurulum o yüzden önce Xubuntu deniyorum, bir süre deneyimleyip daha sonra MX i direkt flaşa yazıp deneyeceğim. Daha sonra da Arch denerimDağıtımları tek tek deneyip hoşuma gidende kalmayı düşünüyorum.
Ne kullanıyorsun?Hocam bence de öyle yapın. Ben bidaha asla Windowsa geçmeyeceğim. Artık bıktırdı SDD ile ilgili problem çıkartmasından dolayı. Evet güncelleme ile sorun çözüldü ama ben yinede geçmeyeceğim. 2. bilgisayarınız varsa çok güzel hocam. Çünkü sisteminiz bozulursa yine 2. bilgisayardan iso yazdırma yapabilirsiniz.
Bakıcam hocam merak etmeyinHakkım helal değil.
antiX ve Q4OS'te var bakarsanız.
İşim ve oynadığım oyunlar için Windows gerekmese gerçekten kullanmam ama maalesef olmazsa olmaz. O yüzden kenara attığım laptopumda deneyimlemeye karar verdimHocam bence de öyle yapın. Ben bidaha asla Windowsa geçmeyeceğim. Artık bıktırdı SDD ile ilgili problem çıkartmasından dolayı. Evet güncelleme ile sorun çözüldü ama ben yinede geçmeyeceğim. 2. bilgisayarınız varsa çok güzel hocam. Çünkü sisteminiz bozulursa yine 2. bilgisayardan iso yazdırma yapabilirsiniz.
Arch Linux(vanilla)
Aslında Linux'un oyunlar için geldiği nokta çok iyi. Çoğu oyunu çıktığı gün oynayabiliyorsunuz Anti-Cheat dışında.İşim ve oynadığım oyunlar için Windows gerekmese gerçekten kullanmam ama maalesef olmazsa olmaz. O yüzden kenara attığım laptopumda deneyimlemeye karar verdim![]()
Benimde geri dönesim var Linux'a çok özledim.
Bakacağım hocam merak etmeyin
İşim ve oynadığım oyunlar için Windows gerekmese gerçekten kullanmam ama maalesef olmazsa olmaz. O yüzden kenara attığım laptopumda deneyimlemeye karar verdim![]()
Oynadığım çoğu oyunun Linux desteği yok ya da anticheat mevzuları var ve genelde sevgilimle oynadığımdan destek konusunda pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.Aslında Linux'un oyunlar için geldiği nokta çok iyi. Çoğu oyunu çıktığı gün oynayabiliyorsunuz Anti-Cheat dışında.
Oynadığım çoğu oyunun Linux desteği yok ya da anticheat mevzuları var ve genelde sevgilimle oynadığımdan destek konusunda pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.