Oynadığım çoğu oyunun Linux desteği yok ya da anticheat mevzuları var ve genelde sevgilimle oynadığımdan destek konusunda pek uğraşmak istemiyorum açıkçası.
Hocam hangi oyunu oynuyosunuz? Mesela ben E-Football oynuyorum. Kendi anti-cheat yazılımı Linux'da çalışabiliyor. Aynı şekilde VAC'da çalışabiliyor.

Buradan bakabiliyorsunuz çalıştırıyor mu çalıştırmıyor mu.
Günlük girdiğim Genshin Impact Steam üzerinde yok, sanırım o yüzden attığınız sitede de yok. Ayrıca anticheat mevzularında katı politikaları var hesabımı riske atmak istemem 😀

Ha birde dediğim gibi sevgilimle oyun oynadığımdan o "şunu oynayalım" dediğinde proton destekliyor mu vesaire bakmakla ve çalıştırmakla uğraşmak istemiyorum.

Günlük girdiğim Genshin Impact Steam üzerinde yok, sanırım o yüzden attığınız sitede de yok. Ayrıca anticheat mevzularında katı politikaları var hesabımı riske atmak istemem 😀
Wine ile açılıyor Heroic Games Launcher indirip ama genede siz bilirsiniz.

Wine ile açılıyor Heroic Games Launcher indirip ama genede siz bilirsiniz.
Araştırmıştım biraz biliyorum açıldığını ama insanlar bunun ban yemeye yol açıp açmadığından kesin emin değiller ve dediğim gibi her gün pat diye herhangi bir oyunu oynayabiliyorum o yüzden oyun tarafında Linux pek bana göre değil.

Araştırmıştım biraz biliyorum açıldığını ama insanlar bunun ban yemeye yol açıp açmadığından kesin emin değiller ve dediğim gibi her gün pat diye herhangi bir oyunu oynayabiliyorum o yüzden oyun tarafında Linux pek bana göre değil.
Olabilir karışmıyorum. Herkes o kadar uğraşmak istemeyebilir.