Arkadaşlar bende bir MacBook Air 2017 var ve bataryası bitik durumda. 2 saat falan gidiyor şarjı. Bir tane dükkanı aradım ama 10 bin lira istediler, bunu daha düşük bir fiyata halletmemin bir yolu var mı? 10 bin liraya aynı bilgisayarı ikinci elden alabiliyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?A1466'da pil değişimi orjinal dışında tavsiye etmiyorum, çoğu pilde apple ile uyumlu bir ısı sensörü yok, pil değişimi (orjinal pil değilse) cihaz 0.73 GHz hızlarda çalışacaktır.Arkadaşlar bende bir MacBook Air 2017 var ve bataryası bitik durumda. 2 saat falan gidiyor şarjı. Bir tane dükkanı aradım ama 10 bin lira istediler, bunu daha düşük bir fiyata halletmemin bir yolu var mı? 10 bin liraya aynı bilgisayarı ikinci elden alabiliyorum.
Bu SS A1466'ya ait.
İnternetten kendim alıp değiştirebilir miyim? Videoları izledim çok zor durmuyor.A1466'da pil değişimi orjinal dışında tavsiye etmiyorum, çoğu pilde apple ile uyumlu bir ısı sensörü yok, pil değişimi (orjinal pil değilse) cihaz 0.73 GHz hızlarda çalışacaktır.
Orjinal çıkma bulursunuz anca, zaten yan sanayilerde de en fazla 2 saat ekran süresi veriyor. ayrıca çıkma olarak bulabilirseniz A1496 kodlu pil bakmaya çalışın.İnternetten kendim alıp değiştirebilir miyim? Videoları izledim çok zor durmuyor.
Cihaz i5 mi? i7 mi?
Orjinal çıkma bulursunuz anca, zaten yan sanayilerde de en fazla 2 saat ekran süresi veriyor. ayrıca çıkma olarak bulabilirseniz A1496 kodlu pil bakmaya çalışın.
Cihaz i5 mi? i7 mi?
Orjınal Apple Macbook Air 13'' A1369 A1377 A1405 A1466 A1496 emc 2925, emc 2559, Batarya Pil 7.6v 54Wh 7150Mah - Apple - Apple Mac - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek parçaları, Laptopçular, Laptop Lcd Panel, Laptop Fan, Laptop menteşe, Laptop Cover, Notebook Klavye, Laptop Hastanesi, Ankara Notebook Servis...
i5
bu attığım linkteki batarya nasıl?![]()
Orjınal Apple Macbook Air 13'' A1369 A1377 A1405 A1466 A1496 emc 2925, emc 2559, Batarya Pil 7.6v 54Wh 7150Mah - Apple - Apple Mac - Alfa Bilgisayar Ankara Laptop Yedek Parça Laptop Parça Laptop Lcd Panel
Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek parçaları, Laptopçular, Laptop Lcd Panel, Laptop Fan, Laptop menteşe, Laptop Cover, Notebook Klavye, Laptop Hastanesi, Ankara Notebook Servis...www.alfabilgisayar.com
i5
0 Orjinal olduğunu zannetmiyorum, A1466'nın parçası üretilmiyor, üretilse bile Apple dışarıya orjinal pil sağlamaz.![]()
Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek parçaları, Laptopçular, Laptop Lcd Panel, Laptop Fan, Laptop menteşe, Laptop Cover, Notebook Klavye, Laptop Hastanesi, Ankara Notebook Servis...www.alfabilgisayar.com
i5
bu attığım linkteki batarya nasıl?
Çıkma olsa bile yine 7 8 saat gitse de okeyim hocam şarj olarak. Çakma olma ihtimali de olabilir tabii bilmiyorum bu siteyi nasıl.0 Orjinal olduğunu zannetmiyorum, A1466'nın parçası üretilmiyor, üretilse bile Apple dışarıya orjinal pil sağlamaz.
Apple bu cihazlara destek vermeyi 2 sene önce bıraktı, 0 Orjinal olsa bile depoda beklemiş üründür ve asla 7-8 saat vermez.Çakma olma ihtimali de olabilir tabii bilmiyorum bu siteyi nasıl.
A1496 kodlu kaliteli bir pille o süreleri görebilir, ancak işlemci eski saat hızında çalışmaz, bu riski göze alarak alın.Çıkma olsa bile yine 7 8 saat gitse de okeyim hocam şarj olarak.
Bilgisayar ne kadar yavaşlar dediğiniz şekilde?A1496 kodlu kaliteli bir pille o süreleri görebilir, ancak işlemci eski saat hızında çalışmaz, bu riski göze alarak alın.
Bu attığım linkteki1496 kodlu aslında. Biraz araştırayım siteyi.
A1466 (sizin bilgisayarınız) bataryadaki gerekli sensörleri okuyamadığı zaman anında 0.8 GHz hıza çakılır, çoğu yan sanayi pilde de bahsettiğim sensörler bulunmaz, tek çareniz çıkma kalıyor maalesef, veya işin teknik kısmına girerseniz bunu bypass edebilirsiniz, cihaza oclp bootlaoder kurup donanım seviyesinde throttling'i iptal edebilirsiniz.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Eski bilgisayardaki Windows 11 yeni bilgisayara nasıl aktarılabilir?
- Benkogambit
-
-