Blair

Üyecik
Arkadaşlar bende bir MacBook Air 2017 var ve bataryası bitik durumda. 2 saat falan gidiyor şarjı. Bir tane dükkanı aradım ama 10 bin lira istediler, bunu daha düşük bir fiyata halletmemin bir yolu var mı? 10 bin liraya aynı bilgisayarı ikinci elden alabiliyorum.

Arkadaşlar bende bir MacBook Air 2017 var ve bataryası bitik durumda. 2 saat falan gidiyor şarjı. Bir tane dükkanı aradım ama 10 bin lira istediler, bunu daha düşük bir fiyata halletmemin bir yolu var mı? 10 bin liraya aynı bilgisayarı ikinci elden alabiliyorum.
A1466'da pil değişimi orjinal dışında tavsiye etmiyorum, çoğu pilde apple ile uyumlu bir ısı sensörü yok, pil değişimi (orjinal pil değilse) cihaz 0.73 GHz hızlarda çalışacaktır.

1782501047839.webp

Bu SS A1466'ya ait.

İnternetten kendim alıp değiştirebilir miyim? Videoları izledim çok zor durmuyor.
Orjinal çıkma bulursunuz anca, zaten yan sanayilerde de en fazla 2 saat ekran süresi veriyor. ayrıca çıkma olarak bulabilirseniz A1496 kodlu pil bakmaya çalışın.

Cihaz i5 mi? i7 mi?

Orjinal çıkma bulursunuz anca, zaten yan sanayilerde de en fazla 2 saat ekran süresi veriyor. ayrıca çıkma olarak bulabilirseniz A1496 kodlu pil bakmaya çalışın.

Cihaz i5 mi? i7 mi?

i5

i5
bu attığım linkteki batarya nasıl?

i5

bu attığım linkteki batarya nasıl?
0 Orjinal olduğunu zannetmiyorum, A1466'nın parçası üretilmiyor, üretilse bile Apple dışarıya orjinal pil sağlamaz.

Çakma olma ihtimali de olabilir tabii bilmiyorum bu siteyi nasıl.
Apple bu cihazlara destek vermeyi 2 sene önce bıraktı, 0 Orjinal olsa bile depoda beklemiş üründür ve asla 7-8 saat vermez.

Çıkma olsa bile yine 7 8 saat gitse de okeyim hocam şarj olarak.
A1496 kodlu kaliteli bir pille o süreleri görebilir, ancak işlemci eski saat hızında çalışmaz, bu riski göze alarak alın.

Bilgisayar ne kadar yavaşlar dediğiniz şekilde?
A1466 (sizin bilgisayarınız) bataryadaki gerekli sensörleri okuyamadığı zaman anında 0.8 GHz hıza çakılır, çoğu yan sanayi pilde de bahsettiğim sensörler bulunmaz, tek çareniz çıkma kalıyor maalesef, veya işin teknik kısmına girerseniz bunu bypass edebilirsiniz, cihaza oclp bootlaoder kurup donanım seviyesinde throttling'i iptal edebilirsiniz.