MacBook Air 2020 (Intel) Bootcamp Windows 11 nasıl kurulur?

bLind

Üyecik
Bootcamp yazılımı Windows 10 destekliyor sadece. Windows 11 ISO görmüyor. Destek yok. Bu bilgisayara Bootcamp yardımı ile Windows 11 kurabilir miyim?

Şu rehberdekini uygulamaya çalıştım. Windows kurulum ekranını getirmeyi başardım ama bu sefer de klavye ve touchpad çalışmadığı için kuruluma devam edemiyorum...

@Recep Baltaş

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu rehberdekini uygulamaya çalıştım. Windows kurulum ekranını getirmeyi başardım ama bu sefer de klavye ve touchpad çalışmadığı için kuruluma devam edemiyorum...
Bende MacBook Pro cihaz var. Toucpad ve klavye görmeme sorununa karşın Type-C to USB aparat ile klavye ve fare takarak kurulum yaptım. Bunu deneme şansınız var mı?

Elimde bir aparat var, ona da flash bellek takılı. Şu an için bir aparat daha temin etmem gerekiyor, onu deneyebilmek için.

Elimde bir aparat var, ona da flash bellek takılı. Şu an için bir aparat daha temin etmem gerekiyor, onu deneyebilmek için.
En azından işe yarayıp yaramayacağını test edebilmek için, USB belleği boot ettikten sonra belleği çıkarıp fare/klavye takabilirsiniz. Tabii kurulumu ilerletemeyeceğiz ama en azından aparat temin etmeden önce USB'den fare/klavye çalıştırabilecek miyiz onu görmüş oluruz.

Şu an elimde USB üzerinden çalışabilecek bir mouse’um yok, onu temin etmeye çalışıyorum. Logitech Anywhere MX3 var, o da Bluetooth üzerinden 3 cihaz destekliyor ama bu aşamada iş görmüyor.

Bir mouse ayarladım çalıştı ama bu seferde ürün anahtarım yok seçeneğini seçiyorum anahtarı doğrulayamadı diyor ilerlemiyor acaba USB yi söktüğüm için mi veriyor bilemedim.

Evet klavye ve yeni USB aparat alıp formatı atabildim ama hiçbir driver görmüyor arkadaşın paylaştığı driver programı da olmadı bu sistem için değil gibi bir hata veriyor driverlari nereden bulabilirim ?

Son düzenleme:
USB takılı iken kurulum yapmanız gerek zaten. USB aparata klavye ve fare takmanızı isteme sebebim, farklı aparat edindiğiniz zaman USB sürücüsünün çalışıp çalışmadığını görmek idi.

Windows 11 kurdum ama driver’lar yok. Nasıl temin edebilirim? Hiçbir şey çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_4556.webp
    2 MB · Görüntüleme: 46
Windows 11 kurdum ama driverlar yok nasıl temin edebilirim hiç bir şey çalışmıyor
Bu size yardımcı olacaktır.

Cihazda internet yok, peki driver’ları nasıl güncelleyecek? iTunes yazılımının içinde offline olarak driver’ların olduğunu sanmıyorum.

Cihazda internet yok, peki driver’ları nasıl güncelleyecek? iTunes yazılımının içinde offline olarak driver’ların olduğunu sanmıyorum.
"dxdiag" komutunu açarak görünen modeli paylaşabilir misiniz? Sürücüleri elimdeki araç ile bulmaya çalışacağım. Elinizde Android telefon varsa, Wi-Fi bağlantısını bilgisayar ile paylaşabilir, Windows Update ile ağ sürücülerini indirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…