Detaylar
Kim cevapladı?EyM
Gelişen
Çok bir şey indirmeyecekseniz RAM bence.Evet, başlığı gördünüz.
RAM yükseltmesi mi, yoksa depolama yüksetlmesi mi?
Sadece genel günlük takılmalık, mail yazma proje hazırlama toplantılara katılma amaçlı.
Çok arada kaldım.
Ona bile gerek yok diyorlar, Mac'ler için 16 GB RAM yeterli midir?
Ken Carson
Uzman
Gündelik kullanım için 8 bile yeterli. 16 rahatlıkla yeter.Ona bile gerek yok diyorlar, Mac'ler için 16 GB RAM yeterli midir?
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, çok teşekkürler.Bence SSD. Taşınabilir cihazda sürekli taşınbilir SSD gezdirmek zor. 16 GB RAM Air'lar için fazlası ile yeterli.
Aktif Mac kullanıcısı olarak, depolama derim bahsettiğin işlerde RAM ihtiyacın olmayacak ama depolamada sürekli sorun çıkaracağından ve arkadaşın dediği gibi taşınabilirliğini özgürlüğünü kısatlamak yerine hafıza yükseltmelisin 512 M3 Pro keşke diyorum 1TB olsaydı.
Bu şekilde diyaliz makinesine bağlı gibi gezmek istemiyorsan tabi
Hocam iyi güzel de 256 hiç mi yetmiyor ? Toplasanız 1000 tane pdf, resim, slayt falan olacak. Tamamen okul amaçlı yani.Aktif Mac kullanıcısı olarak, depolama derim bahsettiğin işlerde RAM ihtiyacın olmayacak ama depolamada sürekli sorun çıkaracağından ve arkadaşın dediği gibi taşınabilirliğini özgürlüğünü kısatlamak yerine hafıza yükseltmelisin 512 M3 Pro keşke diyorum 1TB olsaydı.
Eki Görüntüle 162030
Yo yeterli işte bir yükseltme yapacaksan eğer tercihin, depolama olsun demek istedikHocam iyi güzel de 256 hiç mi yetmiyor ? Toplasanız 1000 tane pdf, resim, slayt falan olacak. Tamamen okul amaçlı yani.
Anladım, yükseltme için değil ilk defa alacağım, 11k oynuyor arada. Bence 256 da yeter bu tarz işler için, Zaten sistem 50 desek, 200 kalıyor, hadi günlük işler pdf vs 50 desek geriye 100 kalıyor ki yeter de artar bile. Fakat size şunu sormak istiyorum, Windowstan geçeceğim için bu bilgisayarlarda illa update etmek zorunda mıyız? Ben iphone'u hiç güncellemiyorum, güncelleyince depolaması artıyor.Yo yeterli işte bir yükseltme yapacaksan eğer tercihin, depolama olsun demek istedik
Yeni konular
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-