Aktif Mac kullanıcısı olarak, depolama derim bahsettiğin işlerde RAM ihtiyacın olmayacak ama depolamada sürekli sorun çıkaracağından ve arkadaşın dediği gibi taşınabilirliğini özgürlüğünü kısatlamak yerine hafıza yükseltmelisin 512 M3 Pro keşke diyorum 1TB olsaydı.
Bu şekilde diyaliz makinesine bağlı gibi gezmek istemiyorsan tabi
Aktif Mac kullanıcısı olarak, depolama derim bahsettiğin işlerde RAM ihtiyacın olmayacak ama depolamada sürekli sorun çıkaracağından ve arkadaşın dediği gibi taşınabilirliğini özgürlüğünü kısatlamak yerine hafıza yükseltmelisin 512 M3 Pro keşke diyorum 1TB olsaydı.
Bu şekilde diyaliz makinesine bağlı gibi gezmek istemiyorsan tabi Eki Görüntüle 162030
Anladım, yükseltme için değil ilk defa alacağım, 11k oynuyor arada. Bence 256 da yeter bu tarz işler için, Zaten sistem 50 desek, 200 kalıyor, hadi günlük işler pdf vs 50 desek geriye 100 kalıyor ki yeter de artar bile. Fakat size şunu sormak istiyorum, Windowstan geçeceğim için bu bilgisayarlarda illa update etmek zorunda mıyız? Ben iphone'u hiç güncellemiyorum, güncelleyince depolaması artıyor.