Arlecchino

Başarılı
Ürünü Windows da ana monitörün yanına ufak tefek şeyleri koymak için ve MacBook için alacağım. Sanırım panel Samsung üretimi fakat kontrolcü yüzünden siyahlar tamamen siyah değilmiş diyorlar. Bazıları ise MacBook'ta siyah fakat Windows'ta değil diyor. Kullananlarınız var mıdır?

Ekran OLED hocam böyle bir durum mümkün değil diye biliyorum.

Lafımı geri alıyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260216_221954_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20260216_221954_Samsung Internet.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 96
Ekran OLED hocam böyle bir durum mümkün değil diye biliyorum.

Piksellere muhtemelen voltaj gittiği için kapanmıyorlar. Birisi şu şekilde görsel atmıştı incelemeye. Garip olan bazı kişiler MacBook'da normal diyor. Laptop.Com.TR incelemesinde MacBook kullanmış ve iyi duruyordu. Neyse satın aldım zaten muhtemelen çoğu IPS ve VA'dan iyidir. Geldiğinde güncelleme atacağım.

1771269680683.webp

Piksellere muhtemelen voltaj gittiği için kapanmıyorlar. Birisi şu şekilde görsel atmıştı incelemeye. Garip olan bazı kişiler MacBook'da normal diyor. Laptop.Com.TR incelemesinde MacBook kullanmış ve iyi duruyordu. Neyse satın aldım zaten muhtemelen çoğu IPS ve VA'dan iyidir. Geldiğinde güncelleme atacağım.

Eki Görüntüle 227656

Hocam o zaman IPS model almak daha mantıklı değil mi? Daha ucuz ya da 144Hz modeli aynı para.

Hocam o zaman IPS model almak daha mantıklı değil mi? Daha ucuz ya da 144Hz modeli aynı para.

Görüş açıları, renkler ve tepki süresi olarak yine de daha iyi. Zaten bu kusurlu haliyle de daha iyi fakat MacBook olayı garip geldi kullanan varsa aydınlanalım. Oyun için kullanmayacağım zaten.

Ürünü Windows da ana monitörün yanına ufak tefek şeyleri koymak için ve MacBook için alacağım. Sanırım panel Samsung üretimi fakat kontrolcü yüzünden siyahlar tamamen siyah değilmiş diyorlar. Bazıları ise MacBook'ta siyah fakat Windows'ta değil diyor. Kullananlarınız var mıdır?

Siyah konusunda bir fikrin olsun diye birkaç görüntü ekledim. Laptop IPS, Monitör VA paneldir.

IMG_0471.webp IMG_0472.webp IMG_0473.webp IMG_0474.webp Eki Görüntüle 227732

Hocam kullanmaya başladınız mı, deneyiminiz nasıl? Bir de kutu içerisinden tam olarak neler çıkıyor bilgi verebilir misiniz? Bazı yerlerde u şeklinde Type-C kablo ve kılıf da olduğu görünüyor fakat emin olamadım.

Eve geçince detaylı bir yazı yazarım hocam. Kılıf çıkıyor u şeklinde Type-C çıkmadı normal Type-C çıktı.

Eve geçince detaylı bir yazı yazarım hocam. Kılıf çıkıyor u şeklinde Type-C çıkmadı normal Type-C çıktı.
Teşekkürler hocam bekliyorum.

Sürekli sırt çantamda olacağı için kılıfı olan bir model istiyorum. Aslında A1 Gamut almaya karar vermiştim ama bir videoda A3C Pro'nun kutusundan kılıf çıktığını gördüm. Beta Teknoloji satıcısı da kılıf çıkmıyor demiş soru-cevap kısmında, benim de kafam karıştı var mı yok mu diye. Siz hangi satıcıdan aldınız acaba Gaming Gen mi yoksa Beta Plus mı?