zagor

Başarılı
İyi Sosyaller,

Hayatım boyunca hep Windows kullandım. Bu yaz MacBook alacağım fakat bazı durumlarda Windows kullanmam gerekir mi acaba? Mac kullananlar zaman zaman Windows'a ihtiyaç duydu mu? Bunu sormamın sebebi elimde 4.000 TL'ye satabileceğim Windows 10 laptop mevcut. Mac kullananlar, zaman zaman Windows aradığınız olmaydıysa elden cikaracağım.

Teşekkürler.

İyi sosyaller,

Hayatım boyunca hep Windows kullandım. Bu yaz MacBook alacağım fakat bazı durumlarda Windows kullanmam gerekir mi acaba? Mac kullananlar zaman zaman Windows'a ihtiyaç duydu mu? Bunu sormamın sebebi elimde 4.000 TL'ye satabileceğim Windows 10 laptop mevcut. Mac kullananlar, zaman zaman Windows aradığınız olmaydıysa elden cikaracağım.

Teşekkürler.

Günlük kullanımda hayir olmaz.

Oyun dışında macOS için günlük kullanım, CAD, video işleme, resim düzenleme, animasyon, modelleme, çizim, ses ve müzik üretimi, yazılım ve programlama, simülasyon konusunda yani bilgisayarın kullanıldığı het alanla ilgili neredeyse her yazılım var. Oyunu silerseniz hiçbir eksiğiniz olmaz.

Oyun dışı Windows bir çöplükten ibaret.
Abartma ya. “Vur” dedik öldürdün.

Olay tamamen size bağlı. Oyun dışında Windows’a ihtiyaç duymazsınız. Eğer çoğunlukla iş amaçlı kullanacaksanız Windows’u aramazsınız ama oyunu ön plana koyuyorsanız Windows kullanmanız gerekecektir. Ki kullancağınız programların macOS desteği olup olmamasına da bağlı bir durum söz konusu.

Abartma ya. “Vur” dedik öldürdün.

Olay tamamen size bağlı. Oyun dışında Windows’a ihtiyaç duymazsınız. Eğer çoğunlukla iş amaçlı kullanacaksanız Windows’u aramazsınız ama oyunu ön plana koyuyorsanız Windows kullanmanız gerekecektir. Ki kullancağınız programların macOS desteği olup olmamasına da bağlı bir durum söz konusu.
Ya tasarım desen çöp, iş için kullanacaksan çok daha iyisi var, güvenlik desen yerlerde. Ne anlatıyorsun dayı sen?

Screenshot_8.webp

Şu tasarımı şu yıl kullanana saygım yok. Çalışıyorsa elleme diye bir şey yok.