MacBook Neo alınır mı?

Çıkıyorsanız M4 alın o zaman. Neo alacağınıza çıkıp M.2 alın dedim ancak biraz daha çıkıp M4 alın demek istemedim. Çünkü sohbet böyle giderse 150klık MacBook Pro'ya kadar gider

Hocam haklısınız aslında geçen sene çalışıp kasa almıştım o yüzden performans gibi bir bekletim yok ders notlarına bakma Office işleri yapmak için düşünüyorum zaten mühendislik progamlarını bunda yapma şansım yok paranın büyük kısımını da ben koyacağım ondan mantıklı geliyor ama gönlümde M.2'de

Neo çok Basic multitasking internet sörfleri için mantıklı olsa da RAM'den dolayı pek sıcak bakamıyorum. Eğer 16 RAM olsaydı alın derdim.
Bence alan kişilerden ya da mağazalardan bir deneyimleyin. Eğer RAM sorun yapmıyorsa Touch ID'li versiyonunu alabilirsiniz. M2'ye göre en büyük iki artısı fazlasıyla tamir edilebilinir ve daha uzun süre güncelleme alması.
Bence M2 senin kullanıma daha uygun. Hem malzeme ekran vs daha kaliteli. Olmazsa Neo 2 daha fazla RAM ile gelirse satar onu alırsınız.

M1'den daha iyi M.2'den biraz daha kötü. Eski düz MacBook olmuş erlik in dediği gibi. 20k ya gayet ideal cihaz. O fiyattaki çoğu Windows'tan daha iyi iş yapar.

Size de hak vermemek olmaz ama anakart ve yerleşim şeklini görseniz öyle demezdiniz. İşlemcinin üstüne soğutucu bant ve macun sürüp kapatmışlar. Alt kısım zaten kapak. Ucuz ürün olsa da yakıştıramadım Apple'a. Yabancı YouTube sayfasında denemeler var bakır plaka koyuluyor. Ve sıcaklık 106 dereceden 82'ye düşüyor. Oyun FPS'i de 2 katına çıkıyor. 30ken 60 oluyor. Yani demek istediğim her şeyi kısmışlar elde kalan işlemcileri o şekilde değerlendirmişler.

Moduler PC olmus. Air gibi soğutucu yönünden başarısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…