Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Elma ısıran

Üstün
Yer
Cupertino
iPhonedo üstadımız MacBook Neo üzerinde detaylı bir inceleme ve performans testleri gerçekleştirmiş.

Bu bilgisayarda iPhone işlemcisi var ve 8 GB RAM var diye takılır diye düşünenleri mosmor eden, cihazın potansiyelini ortaya döken bir inceleme olmuş. Evet, Neo ile fotoğraf ve video düzenleme yapılabiliyor, 72 kanallı bir müzik kaydının mix işlemi sorunsuz gerçekleşebiliyor ve Cyberpunk oynanabiliyor!

Buyrun:

Fiyatı 38.000 TL değil de 28.000-30.000 TL bandında olsa daha iyi olabilirdi.

Bence 25 bin falan eder. Seneye alırım belki. Sarı rengi bayağı güzel duruyor. YKS'ye çalışırım bu laptopla. Grafik Tasarım okumak istiyorum 2 yıllık. Orada da idare eder umarım.

25-26 bin TL olmadığı sürece mantıksız; 30 bin TL küsürlerde M.2 ve Windows tabanlı OLED laptoplar var.

40 bin liraya şu incelikte olup fan sesi %100'de dahi Cyberpunk 2077 açamayacak çok fazla premium laptop var piyasada. Gidip oyuncu laptopu alınca zaten aynı klasman olmuyor, 4 tane MacBook Neo ağırlığındaki koca laptopla beraber 2 MacBook Neo adaptörünü yanında taşıman lazım. Apple yine kudurtacak bir laptop yapmış. Dosta güven, düşmana korku salan bir laptop olmuş.

Eğitim indirimiyle Pozitif Teknoloji gibi yerlerden 32 bin TL'ye alınabiliyor. Ama Windows tarafında daha iyi tercihler elbet olacaktır.

Bu arada eğitim indirimiyle 35 bin TL'ye M2 MacBook Air da alabiliyorsunuz. O daha iyi bir tercih olur.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.