MacBook Neo kullanan birine denk gelmişken amme hizmeti yapayım. Şu anki OS sürümünde çok saçma bir bug var. Renk körü filtresini açmayınca cursor sapıtıyor. Merkezden kenarlara çektiğinde choppy-laggy şekilde hareket ediyor. Renk körü filtresini en düşük kademede bile olsa açınca düzeliyor
. Beni çok sinir etmişti, belki sen de fark etmişsindir. @brcwn
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam macOS 26.5'den bahsediyorsanız ben 27 beta'ya güncelledim, 26'da da 27'de de cursor ile ilgili bir bug fark etmedim hiç. Düzenleme: Denedim, normalde bir şey yok, renk körü filtresini açınca takılıyor bende.MacBook Neo kullanan birine denk gelmişken amme hizmeti yapayım. Şu anki OS sürümünde çok saçma bir bug var. Renk körü filtresini açmayınca cursor sapıtıyor. Merkezden kenarlara çektiğinde choppy-laggy şekilde hareket ediyor. Renk körü filtresini en düşük kademede bile olsa açınca düzeliyor. Beni çok sinir etmişti, belki sen de fark etmişsindir. @brcwn
Hocam macOS 26.5'ten bahsediyorsanız ben 27 Beta'ya güncelledim, 26'da da 27'de de cursor ile ilgili bir bug fark etmedim hiç. Düzenleme: Denedim, normalde bir şey yok, renk körü filtresini açınca takılıyor bende.
26.5. 1'deyim filtre kapalıyken takılıyor bende de
Beta nasıl? Pil ömrü değişti mi?
Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik.26.5. 1'deyim filtre kapalıyken takılıyor bende de
Beta nasıl? Pil ömrü değişti mi?
O halde güncelleyebilirim, teşekkürler.Pil stabilden iyi gidiyor gibi geldi bana ama; şöyle bir sorun var, şarja takınca 40-50 saniye sonra algılıyor. Değişik.