Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
🤣 Dostum sen neyden bahsediyorsun? Ne takılması? Harikalar yaratan cihaz mouse oynatırken takılıyormuş, bak sen. Deli bile inanmaz bu söylediğine.

Sadece iPhonedo değil, diğer tüm inceleme ve testler gösteriyor ki Apple, telefona koyduğu işlemciyi bilgisayara koyarak tam anlamıyla performanslı bir Mac deneyimi sunmayı başarmış. Bu gerçeği demogoji yaparak örtemezsiniz, zira testler ve veriler gün gibi apaçık ortada.

Sadece lafla peynir gemisi yürümez. İnsanlar Neo hakkında konuşurken testler yapıyor, haftalarca kullanım videoları yaparak konuşuyor. Siz, sadece laf. Bu tartışmanın bu kadar uzaması ise tamamen Apple nefretiniz ve manipülatörlüğünüzden kaynaklı.
Kimse haftalarca kullanmadı. ilk çıktığı gibi herkes deli gibi övdü sadece. Sonra hepsi Macbook Pro’larında yaptığı reklamı editlemeye gitti. Neden övüyorlar biliyor musun? Çünkü Türkiye de Mac hakkında kimse doğru dürüst bir şey bilmiyor. Bu yapılan testlerin hepsi M2 altı performans veren bir bilgisayar skorundan fazlası değil. Sen hiç hayatında 8GB RAM ile Macbook kullanmamışsın.

Bu video daha M1 daha modernken 4 sene önce çekildi. 8 ile 16 arasındaki fark 4 kat farkında mısın? Ki Neo nun soğutma mevzusu rezalet.
Ayrıca o dönem macOS bu kadar ağır bir is değildi ve 8GB demode tam olmamıştı.

Son düzenleme:
Kimse haftalarca kullanmadı. ilk çıktığı gibi herkes deli gibi övdü sadece. Sonra hepsi Macbook Pro’larında yaptığı reklamı editlemeye gitti. Neden övüyorlar biliyor musun? Çünkü Türkiye de Mac hakkında kimse doğru dürüst bir şey bilmiyor. Bu yapılan testlerin hepsi M2 altı performans veren bir bilgisayar skorundan fazlası değil. Sen hiç hayatında 8GB RAM ile Macbook kullanmamışsın.

Bu video daha M1 daha modernken 4 sene önce çekildi. 8 ile 16 arasındaki fark 4 kat farkında mısın? Ki Neo nun soğutma mevzusu rezalet.
Ayrıca o dönem macOS bu kadar ağır bir is değildi ve 8GB demode tam olmamıştı.

M1 bu işlemci serisinin ilkiydi. 5 sene öncesinin bilgisayarını önüme koyup ne kanıtlamayı amaçlıyorsun? Tüm verilere bakılırsa 8 GB RAM o kadar da sorun olmamış gibi duruyor. Ben şu ana kadar Mac kullanıp da RAM kaynaklı bir sorun yaşayan ne gördüm ne duydum. Profesyonel amaçlı kullanımda 8 GB RAM’li Air kullanan da var etrafımda.

Şu premium bilgisayarları Winzort ile karıştırıyorsunuz. Her şeyi sayılardan ibaret sanıyorsunuz. Verimlilik diye yüzünüze tokat gibi vuran bir gerçek var. Şu bilgisayarın donanım ve yazılım özelliğini 30bin liralık bir Winzort versin bakalım.

Çünkü benim gözümde M1 kadar değeri yok.
3A39FFDC-64F5-438C-BBE6-D7F4AE4B9E8B.webp
FFF5424D-1B50-4063-85A4-F1DA10A2F368.webp
45CC1CEC-193D-44D6-9678-A8820C52509A.webp
F128D722-F9DC-44A2-9B44-475FEEF07190.webp
1F4BA014-4ECC-4A39-A90E-7D37E9214D49.webp
3D7481AE-3B36-4F4D-898F-7E29934542B0.webp
13D1174C-D08D-40B0-943B-BFF3C25CAEC2.webp
301BD927-AFD1-4185-8176-3917B0B5116F.webp

Logic Pro haricinde çok da önemli fark göremiyorum. Onda bile 37 kanal yazıyor. Bu arada iPhonedo, 77 kanallı Logic projesi açıyor sorunsuz şekilde. Onur Akbaş da detaylı testler gerçekleştirdi, sonuçlar tatmin edici. Bu bilgisayarda bir iPhone işlemcisi olduğunu göz ardı ediyorsun ve fiyatının da 500 dolar olduğunu… Klasmanı dahilinde her türlü Chromebook’u ve Windows’u ters katlayıp düz düzüyor.

Hala neyi kanıtlamaya çalışıyorsun anlamıyorum. Taş gibi bilgisayar.

Sevgili dostlar. Öncelikle alaycı üslubunuz beni sinir etmekten ziyade, sizin efendiliklerinize yakışmıyor bununla başlamak isterim.

Sonrasında ise bu videoyu izleyerek hönkürmenize hönkürme katmış olmayı dilerim. Bakın bakalım, MacBook Neo çöp müymüş? Bakın bakalım MacBook Neo sadece web sitesi açmak için miymiş? Bakın bakalım MacBook Neo RAM’den veya işlemciden kaynaklı sorun yaşıyor muymuş? İzleyin ama, bakıp geçmeyin. Çünkü tüm dediklerinizi çürütüyor bu video. O yüzden izleyin.

Yine iPhonedo, yine tüm Apple haterlarını kızartıp bozartan o muhteşem video. Huzurlarınızda:

Benim telefonumu vereyim 3 günde render alsın, bir taskı yerine getirebiliyor olması HİÇBİR ANLAM ifade etmiyor ki. Neyi kantıladı bu video yani şimdi.

Logic Pro haricinde çok da önemli fark göremiyorum.
Çünkü bilgisiz bir kullanıcısın. MacBook Neo'nun browser açma hızı gibi gündelik şeylerde çok çok geride kalmasının sebebi de bu. Arkada diski sömüren bolca swap işlemi oluyor. Çünkü 8GB RAM +2 programda felaket yetersiz kalıyor. Disk yavaş olursa işlem iyice çileye dönüyor.
Al:

Son düzenleme:
Sevgili dostlar. Öncelikle alaycı üslubunuz beni sinir etmekten ziyade, sizin efendiliklerinize yakışmıyor bununla başlamak isterim.

Sonrasında ise bu videoyu izleyerek hönkürmenize hönkürme katmış olmayı dilerim. Bakın bakalım, MacBook Neo çöp müymüş? Bakın bakalım MacBook Neo sadece web sitesi açmak için miymiş? Bakın bakalım MacBook Neo RAM’den veya işlemciden kaynaklı sorun yaşıyor muymuş? İzleyin ama, bakıp geçmeyin. Çünkü tüm dediklerinizi çürütüyor bu video. O yüzden izleyin.

Yine iPhonedo, yine tüm Apple haterlarını kızartıp bozartan o muhteşem video. Huzurlarınızda:

iPhonedo, Studio Display gibi bir çöpü bile öven bir fanboy. Adam kötüye kötü diyemiyor fanboy olduğu için. Dolasıyıyla onun dediklerinin bir anlamı yok benim için. RAM avantajı iPhone'larda geçerli. 8 GB laptop satmak günümüzde kabul görecek bir şey değil. Aynı fiyat bandında plastik Windows var diyenler sanırım MateBook serisinden bihaber.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.