Onurmsl
Uzman
İstanbul/Avrupa yakası.Hocam bir de nerede yaşıyorsun? Cihaz bulmaya yardımcı olabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul/Avrupa yakası.Hocam bir de nerede yaşıyorsun? Cihaz bulmaya yardımcı olabilirim.
Tamam hocam, Mac cihazların çoğu zaten İstanbul da rahat buluruz.
Teşekkür ederim.i7 MacBook Pro daha iyi. Nedenleri ise.
Çok daha güçlü bir işlemci, ekranın retina olması. RAM 16 olması aşırı fark ediyor. Ben MacBook Pro 2019 kullanıyorum. Kardeşim de bunu kullanıyor. İkimiz de çalışırken birkaç Chrome sekmesi açınca benimki takılmalara başlarken o hiç takılmıyor. Bu cihaz naturel olarak Big Sur destekliyor ama OCLP ile Sonoma yapabilirsiniz.
Diğer cihaz ise tek iyi yanı Monterey desteklemesi ama OCLP işin içinde olduğu için zaten Sonoma yapılabilir.
Bu sebeple i7 MacBook Pro 2014.
Ürün bu sence alınır mı? 2014 Pro, Fiyatı da 5.500 TL.i7 MacBook Pro daha iyi. Nedenleri ise.
Çok daha güçlü bir işlemci, ekranın retina olması. RAM 16 olması aşırı fark ediyor. Ben MacBook Pro 2019 kullanıyorum. Kardeşim de bunu kullanıyor. İkimiz de çalışırken birkaç Chrome sekmesi açınca benimki takılmalara başlarken o hiç takılmıyor. Bu cihaz naturel olarak Big Sur destekliyor ama OCLP ile Sonoma yapabilirsiniz.
Diğer cihaz ise tek iyi yanı Monterey desteklemesi ama OCLP işin içinde olduğu için zaten Sonoma yapılabilir.
Bu sebeple i7 MacBook Pro 2014.
Ama bu i5 olan versiyonu.Teşekkür ederim.
Ürün bu sence alınır mı? 2014 pro. Fiyatıda 5.500 tl
Teşekkür ederim.
Ürün bu sence alınır mı? 2014 Pro. Fiyatı da 5.500 TL.
Ama bu i5 olan versionu.
Onlar cevap vermiyorBu alınmaz bence hocam. 2014e de benzemiyor bu. 2011-2012 gibi bu. Seri no da yazmıyor kontrol de edilemez. Ben size dün göndermiştim ona baksanız daha iyi olur.
Bir de bu ürün var.Onlar cevap vermiyortamam bu cihazı direk eledim.
Pili 2 saat ile 5 saat gidiyor dedi. Akşam öğreneceğim.Bu cihaz güzel duruyor. Pil devrini ve sağlığını bu Mac hakkında kısmından öğrenebilirseniz alınabilir.
İlk 8 fotoğraftaki cihaz 2011-2012 A1278 kodlu cihaz.Teşekkür ederim.
Ürün bu sence alınır mı? 2014 Pro, Fiyatı da 5.500 TL.
Ama bu i5 olan versiyonu.
Tesekkür ederim bilgi icinİlk 8 fotoğraftaki cihaz 2011-2012 A1278 kodlu cihaz.