Makaleler
50
Elimde Macbook Pro 2020 Intel işlemcili versiyonu var. M4 Mac Mini almayı düşünüyorum. Monitör olarak kullanılabilir mi?

Luna Display ile mümkünmüş lakin 90$ gibi bir fiyatı var. Amazon'da arattım, Luna Display yazınca çeşitli dongle'lar çıkıyor lakin aynı işlevi mi görüyor veya performans olarak fark yaratır mı bilmiyorum.

Bunun dışında Wi-Fi ile screen sharing yapma falan da var mış lakin Luna Display'e kıyasla ne kadar performans farkı var bilmiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bahsettiğim ürün linki:

Sunshine'ın tam olarak çalışma mantığı nasıldır?
NVIDIA GameStream'ın tersine mühendislik edilmiş açık kaynak sürümü.

Host yani Sunshine görüntüsü alınacak cihaza kuruluyor, Client yani ekran olacak cihaza ise Moonlight kuruluyor. Eşleştirme sonrasında ağ üzerinden görüntü aktarımı gerçekleşiyor. Görüntü Mac'in görüntü paylaşımından alınıyor ve yazılımsal/donanımsal olarak sıkıştırılıp Client'a gönderiliyor.

GameStream özellikle bunun için tasarlandığından çok iyi bir deneyim sunuyor. Kablosuz veya kablolu bağlayabilirsiniz.

NVIDIA GameStream'ın tersine mühendislik edilmiş açık kaynak sürümü.

Host yani Sunshine görüntüsü alınacak cihaza kuruluyor, Client yani ekran olacak cihaza ise Moonlight kuruluyor. Eşleştirme sonrasında ağ üzerinden görüntü aktarımı gerçekleşiyor. Görüntü Mac'in görüntü paylaşımından alınıyor ve yazılımsal/donanımsal olarak sıkıştırılıp Client'a gönderiliyor.

GameStream özellikle bunun için tasarlandığından çok iyi bir deneyim sunuyor. Kablosuz veya kablolu bağlayabilirsiniz.
Kablolu bağlantı kullanıldığında ağa ihtiyaç duyuyor mu?