Tinkerbell

Uzman
Merhaba, gamepadi kutudan çıkan kablosu ile bağlamak istediğim zaman Warzone kolu algılamıyor. Kutudan çıkan Bluetooth Dongle'i ile bağlayabiliyorum sadece. Ne yaptıysam olmadı. Kablo ile bağlantıyı nasıl yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.

Sitesinde gördüğüm kadarıyla Type-C girişi var. Elinde başka Type-C kablosu varsa dener misin? Genellikle monitör, gamepad, klavye vb. ile gelen kablolar dandik oluyor. Zaten bu ürünleri genelde dongle odaklı satıyorlar. Yani kablosuz deneyimde de gayet gecikmesiz oynarsınız.

Fazladan kablon yoksa, arkadaş veya komşudan ödünç alıp deneyin. Eğer çalışıyorsa bağlantıdan anakart girişlerine göre kablo alın.

Ayrıca dongle ile bağlayınca oluşturduğu sürücüleri kaldırıp, tekrar kablo ile bağlamayı da deneyebilirsin. Farklı girişlere de takabilirsin.

Bağlantıdaki sürücü Gamepad içinse bunu da yüklemeyi deneyebilirsin.

Problemi cihaza hard reset atarak çözdüm. Önce hard reset atıp sonra cihaz kapalıyken arkasından PC moduna alıp direk kablolu bağlantı yaptım masaüstünde, sonrasında Warzone'yi açtın ayarlardan Controller seçeneğini seçtim ve düzeldi.

Tek bir sıkıntım var. L2 ve R2 ters çalışıyor. Ne yaptıysam çözemedim. G5 V2 modelini destekleyen PC yazılımıda yok.

Merhaba, gamepadi kutudan çıkan kablosu ile bağlamak istediğim zaman Warzone kolu algılamıyor. Kutudan çıkan Bluetooth Dongle'i ile bağlayabiliyorum sadece. Ne yaptıysam olmadı. Kablo ile bağlantıyı nasıl yapabilirim? Windows 10 kullanıyorum.

Hocam merhaba Air mouse özelliği çalışıyor mu sizde dongle ile? Bende sadece kablo ile çalışıyor bu özellik.