Berkan7788
Başarılı
macOS Big Sur VMware ekran kartı tanıtabliyor muyuz?
QEMU, KVM ile yani Linux backend olarak kullanılırsa doğrudan PCI aygıtlarının sanal makineye atanmasına izin veriyor. Doğrudan sistem ekran kartı ile iletişime geçebiliyor. Varsa NVM-e SSD, PCI ekran kayıt cihazları, DMA'lar vs. yani her PCI donanımını sanal makinede pratik olarak 0 darboğazla kullanabiliyorsunuz. Sanal makineye sürücüyü kurup ekran kartını kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Büyük ihtimal mümkün olabilir fakat en baştan Linux kurulması gerekli.Tanıtamazsınız maalesef. VMware, macOS'u resmi olarak desteklemiyor bile. Unlocker ile destek ekliyoruz. Linux altında QEMU ile olabilir diye biliyorum.
dostum merhaba benim tam yapmak istedigimi anlatmışsın ama nasıl yapacagımı bilmiyorum bende sanal makine il macos kurmak istiyorum donanım rtx 3050ti var amacım macos bunu görmesi dostumQEMU, KVM ile yani Linux backend olarak kullanılırsa doğrudan PCI aygıtlarının sanal makineye atanmasına izin veriyor. Doğrudan sistem ekran kartı ile iletişime geçebiliyor. Varsa NVM-e SSD, PCI ekran kayıt cihazları, DMA'lar vs. yani her PCI donanımını sanal makinede pratik olarak 0 darboğazla kullanabiliyorsunuz. Sanal makineye sürücüyü kurup ekran kartını kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Büyük ihtimal mümkün olabilir fakat en baştan Linux kurulması gerekli.
yani şimdi dostum pc ekran kartını pci yolu ile baglayamamı farklı ekran kartıda olur ögrnegin rx 560 yada gt 9800@Paradoxsal, desteklemeyen ekran kartını hiçbir şekilde bağlayamazsın. Ne Apple ne de NVIDIA doğru düzgün belge yayımlamadığı için kimse sürücü için uğraşmaz.