Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Windows'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Captain Skriniar 102
Üstün
Windows'dan daha muhteşem bir OS.
macOS’in Linux’tan kötü, Windows’tan ise daha iyi olduğunu düşünüyorum. MacBook’lar ise gerçekten muazzam. M serisi işlemciler çok başarılı. Hafif ve incecik bir cihazla saatlerce sadece pil ile tam performansta çalışabilmek gerçekten çok keyifli. Bu sebeple RTX Spark işlemcilerini dört gözle bekliyorum. Özellikle Windows ve Linux cihazlarda da MacBook benzeri bir deneyim yaşayabilmek çok iyi olur.Kullanan, kullanmayan herkesin düşüncelerini merak ediyorum. Sizce macOS nasıl bir yerde?
Utku92 58
Üstün
- Makaleler
- 1
Windows'tan kesin iyi, uygulama zenginliği açısından da Linux'tan da iyi bence. M serisi de verimlilik performansı açısından çok iyiler. Bir tek ekranın orta üst kısmındaki çentik kamera kötü duruyor; iPhone'daki gibi.
AsiI 69
Üstün
Tek kelime ile şahane.Kullanan, kullanmayan herkesin düşüncelerini merak ediyorum. Sizce macOS nasıl bir yerde?
Windows'tan kesin olarak daha iyi, Linux ise tartışılır. Özellikle edit, yazılım vb. durumlarda MacBook'lar gerçekten çok pratik ve keyifli oluyor kullanması. Ekranının kalitesini saymıyorum.
Üniversitede i5 işlemcili IMac'ler vardı ve o kadar keyifliydi ki kullanması. 60Hz ekran olmasına rağmen yağ gibiydi ekran resmen. Bir Mac Pro isterdim şahsen ama fiyat çok yükseldiğinden büyük ihtimalle Mac Studio alınacak bakalım.
Üniversitede i5 işlemcili IMac'ler vardı ve o kadar keyifliydi ki kullanması. 60Hz ekran olmasına rağmen yağ gibiydi ekran resmen. Bir Mac Pro isterdim şahsen ama fiyat çok yükseldiğinden büyük ihtimalle Mac Studio alınacak bakalım.
Gorkemkoc2 53
Uzman
Donanımı çok iyi yöneten, akıcı çalışan bir sistem. Donanım da kendilerine ait olduğundan yağ gibi akıcı. Eksikleri var mı? Her sistemde olduğu kadar. Ancak şu anda son kullanıcı için en kullanılabilir işletim sistemi. Profesyoneller için zaten tartışmasız olduğunu biliyoruz.
Piyasadaki en iyi isletim sisteminin sahsen macOS oldugunu dusunuyorum.