4925 Uzman Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 161 Çözümler 1 Beğeniler 103 1 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar Big Sur'lu MacBook'uma Windows 10 Pro kuracağım. (Bootcamp olmadan, çünkü Bootcamp çalışmıyor.) Bölüntüleyiciden NTFS disk bölümü oluşturmak istiyorum, nasıl yapacağım?
Arkadaşlar Big Sur'lu MacBook'uma Windows 10 Pro kuracağım. (Bootcamp olmadan, çünkü Bootcamp çalışmıyor.) Bölüntüleyiciden NTFS disk bölümü oluşturmak istiyorum, nasıl yapacağım?
NightWist Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.789 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.430 1 Haziran 2024 #11 AMG GOAT dedi: Mesela daha envelden Windows kullanan birisi harici HDD'yi NTFS yaptı. Ve MacOS'e geçince şimdi bu verilere ulaşamayacak mı? Genişletmek için tıkla... Depolama diski olarak görüntüleyebilir fakat kurulum yapamaz diye biliyorum. Artı 0 Eksi
AMG GOAT dedi: Mesela daha envelden Windows kullanan birisi harici HDD'yi NTFS yaptı. Ve MacOS'e geçince şimdi bu verilere ulaşamayacak mı? Genişletmek için tıkla... Depolama diski olarak görüntüleyebilir fakat kurulum yapamaz diye biliyorum.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 1 Haziran 2024 #12 Selam @4925 konu çözüldüyse uygun gördüğünüz yanıtı çözüm olarak işaretleyebilir veya farklı bir çözüm bulduysanız çözümü kendiniz yazabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Selam @4925 konu çözüldüyse uygun gördüğünüz yanıtı çözüm olarak işaretleyebilir veya farklı bir çözüm bulduysanız çözümü kendiniz yazabilirsiniz.