Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Evet, MacOS'ta NVIDIA sürücü desteği sınırlıdır. macOS Mojave (10.14) sürümünden itibaren NVIDIA için resmi sürücü desteğini durdurdu.
- Makaleler
- 5
Evet, MacOS'ta NVIDIA sürücü desteği sınırlıdır. macOS Mojave (10.14) sürümünden itibaren NVIDIA için resmi sürücü desteğini durdurdu.
NVIDIA ekran kartı desteği yok değil mi macOS sürümlerinde?
Yok sanırım. Recep Baltaş Mac yükleme videosunda kendi isimlendiriyordu işlemci ve ekran kartını.
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel hiçbir kart güncel sürümlerde desteklenmiyor.
- NVIDIA RTX GPU'ları için macOS sürücüleri bulunmamakta, bu nedenle macOS'ta hızlandırılmış grafikler için kullanılamazlar.
- Apple, Metal API aracılığıyla ışın izlemeyi destekliyor ancak bu, NVIDIA'nın RTX teknolojisi ile aynı değil.
- macOS, eGPU'ları destekliyor ancak yalnızca AMD ekran kartlarıyla; NVIDIA ile uyumlu değil.
Nvidia sürücü desteğini macOS Mojave (10.14) sonrası kaldırdı. Mojave ile birlikte Apple, grafik sürücülerine yönelik kendi Metal API’sine daha fazla odaklanmaya başladı ve NVIDIA’nın Web Driver’larını sertifikalandırmadı. Bu yüzden, macOS Mojave ve sonraki sürümlerde NVIDIA kartları için resmi sürücü desteği bulunmuyor.NVIDIA ekran kartı desteği yok değil mi macOS sürümlerinde?
Video: Nvidia support was abandoned in macOS Mojave, and here's why | AppleInsider
Apple's macOS Mojave is a great software update for most users. But, it isn't for those who are using an Nvidia graphics card in their Mac Pro or inside of an external GPU enclosure, so let's talk about why.
futureorkun
Başarılı
OCLP ses sorunu var. Konu açtım. Bakan bile olmadı.Maxwell ve Pascal bazı kartlarda sanırım High Sierra üstü çalışabiliyordu.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
OCLP ses sorunu var. Konu açtım. Bakan bile olmadı.
Bazen maalesef önemli konulara bile az kişi tepki veriyor veya vermiyor. Sorun nedir bilmiyorum.