80

Başarılı
İlk 1.000!
Makaleler
1
Merhaba,

Madrid’de Calle Mayor, 30 adresinde bulunan bu restoranı öneririm. Little Caesars restoranının az ötesinde yer alıyor ve Plaza Mayor yakınında.

Restoranın güne ve saate göre 16-20 euro arasında değişen bir fiyatı oluyor ve restoran kapanana kadar içeride ne varsa yiyebiliyorsunuz. Sadece içecekler menüyle birlikte gelmiyor ve ona ücret ödemeniz gerekiyor.

Tabii ki adında sushi olduğu için sadece balık var sanabilirsiniz ama durum öyle değil. Bunlar da bulunuyor:
  • Sushi
  • Tiramisu
  • Dana eti
  • Tavuk eti
  • Domuz eti
  • Ahtapot eti
  • Yengeç eti
  • Pilav
  • Bambulu ve mantarlı et yemeği gibi çeşitli yemekler
Sushi seçenekleri çok fazla. California roll için:
  • Nasago roll
  • Cepolla roll
  • Wakeme roll
  • Salmón roll
  • Atún roll
  • Tempura roll
  • Tighten roll
  • Tempura de gamba
  • Mango roll
Maki için:
  • Salmón
  • Pepino
  • Mango
  • Atún
  • Aguacate
  • Nabo
Temaki için:
  • Salmón
  • Ebi
  • Atún
  • Anguila
Nigiri, Gunka ve Sashimi çeşitleri de bulunuyor.

Başka bir yerde yaklaşık 2-3 saat oturursanız ve bu yemekleri tek tek söylemeye kalkarsanız muhtemelen en azından 10000 TL hesap ödemeniz gerekir ama burası hem ucuz hem lezzetli. Kesinlikle öneririm. Madrid’de işim olmasa bile ayda 2-3 kere buraya gelmek için Madrid’e uğramayı düşünüyorum. 16-20 EUR fiyatıyla resmen bedava.

İçecek fiyatları ne? Kahve, kola, su gibi.
Menünün resmini çekmiştim, çevirip sizin için paylaşıyorum:
  • Kola €3,55
  • Nestea €3,55
  • Aquarius €3,55
  • Fanta €2,95
  • Sprite €2,95
  • Meyve suyu €2,95
  • Bira €3,55
  • Su €2,55
Alkollü içecekler de 75 cl için €15.

10 gün kadar önce konuyu açmış olsaydın oradayken deneyebilirdim, neyse kısmet 6 ay sonraki iş seyahatine artık. :D
Geçenlerde sevgilimle pizzacıya giderken yolda görmüştük ve dün de pizza yemeye giderken yine denk geldik. Böyle bir harikalığın varlığını ben de yeni öğrendim. “Pizza mı, sushi mi?” diye bir soru gelince düşündüm ama iyi ki sushi demişim. :D KFC ve Burger King gibi yerlere her gidişimden anında pişman oldum. Sonraki seyahat için size aktivite olmuş olur artık. :D

Son düzenleme:
Türkiye'de 16 euroya 2 büyük boy pizza yenebiliyor herhalde anca.
Promosyon varsa hemen hemen o fiyata yeniyor ama hamurun kalitesi de kullanılan malzemelerin kalitesi ve miktarı da rezalet. Butik pizzacılar arasındaki kalite farkını da boşver, zincir pizzacıların aynı ürününü Avrupa ve Türkiye'de yesen aynı fiyata ne kadar büyük kalite farkı olduğunu görüyorsun. Burada hem ucuz değiller hem çok daha düşük kalitede şeyler tüketiyoruz. Hamburgerciler için de durum benzer.

Son düzenleme: