Detaylar
Kim cevapladı?@Şişman Adam Bence olmaz. Spoiler: çünkü sonda sam i öldürdükten sonra yaşlanınca ölüyoduk eğer devam ederse bilemem. Sanmıyorum.
Yaşlandığımız için ölmüyorduk. Vito ve Joe gelip öldürüyordu Tommy'i. O yüzden Tommy'nin oğlunun intikam aldığı bir oyun olsa güzel olurdu.
LoxeR
Başarılı
Sakın hocam, büyük bir hata. Oynamasanız daha iyi olur.Herkes Mafia 3’ü kötülemiş hevesim kırıldı, oynayacaktım.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Oynamayın hocam, SSD'ye yazık o kadar yazacak, okuyacak falan ömrü kısalıyor. Şaka yapıyorum arkadaşlar, gerçek sanmayın yani. Oyun çok kötü olduğundan dolayı söyledim.Herkes Mafia 3’ü kötülemiş hevesim kırıldı, oynayacaktım.
Explosive
Yetkin
Yazım denetiminin taklasına geldik galiba.Arkadaşlar bu arada Sibirya değil, Sicilya. Sibirya Rusya'nın kuzey bölgesi, Sicilya İtalya'nın güneyinde olan büyük bir ada parçası.
WTC
Uzman
Serinin içine eden firmanın yaptığı oyun. Bir gram heyecan yaşamadım duyurulunca. Çokta şe yapmayın siz de. Mafia efsanesi 1 ve 2. oyun ile bitti. Hangar 13 olduğu sürece sadece marka adını kirletmekten başka bir halt yiyemez. Hala nasıl bunlara Mafia oyunu yaptırıyorlar inanılmaz. 2K'nın akrabası herhalde herifler. Başka açıklaması yok. Koyamadılar tekmeyi. Bir sürpriz olsa da, ağzımız açık kalsa bari. Ama nerde...
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-