mr.esat 67
Üstün
İşin ayrımcılık boyutuna gelmesi gerekiyor orada burada oyuna Türkçe dil desteği gelecek diye anüsleri cehenneme dönen atasız maymunlar konu açıyor zırıl zırıl zırlıyor. Hepsi Türk düşmanı oldukları için aksinin çıkma ihtimali yok bir insan vatanını temsil eden dilin globalde çokça satacak bir oyunda yer almasını niye istemesin? Ardı yanıyordur, başka açıklaması yok.@Hans, işin ayrımcılık boyutuna gitmesine karşıyım. Madem tek bir dil olacaksa o da İngilizce olsun, diğer dillere de dil desteği gelmesin.
Zaten açılan şikayetlerin çoğuna bakın, Türk'üm demeye dili varmaz. 'As a nativa Turkish speaker' diyor utanmadan bir de çoğu
Ben oyun Türkçe çıksa bile İngilizce oynayacağım çünkü İngilizce'ye maruz kalmak manyak derecede İngilizce geliştiriyor. Ama Türkçe olmasını canı gönülden istiyorum çünkü bu benim atalarım dili, bu benim dilim. Her dile yer veriliyorsa ve Türkçe'ye verilmiyorsa canım sıkılır.Gelmesi umarım bir şeylerin başlangıcı olur. İş ayrımcılık boyutuna doğru gidiyor artık. Hiç olmazsa makine çeviri eklesinler ona bile razıyım. Türkçe dil desteği olmayan oyunları alasım gelmiyor ve almayacağım.