castiglione

Uzman
Merhaba. MAG X870 Tomahawk Wi-Fi bu anakartı aldım. RAM ve SSD olarak bunları düşünüyorum ama anakartın Support listesinde göremedim. Benzer parçalar var ama tam olarak bunlar yok. Bir problem uyumsuzluk çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. MAG X870 Tomahawk Wi-Fi bu anakartı aldım. RAM ve SSD olarak bunları düşünüyorum ama anakartın Support listesinde göremedim. Benzer parçalar var ama tam olarak bunlar yok. Bir problem uyumsuzluk çıkar mı?

Çok güzel seçmişsin. Al geç bunları sorun olmaz.

Mis gibi parçalar seçmişsiniz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

İkisi de uyumlu olduğu bileşenler arasında:

Uyum listesinden kastınız QVL ise QVL uyum listesi değildir. QVL, sadece test edilip onaylanan ürünlerin listesidir.

Teşekkürler hazır sizi yakalamışken sorayım sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz? Uzun yıllar beni götürür mü?

* Lian Li Lancool 216* BitFenix BFG Gold BP-BGA1200UMAG* Kingston Fury Renegade 1TB* Patriot 32 GB(2x16)Viper Venom 6000* Sapphire RX 7900 XTX Nitro+* AMD Ryzen 7 7800X3D* MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI* EK-Nucleus AIO CR360 Dark

Teşekkürler hazır sizi yakalamışken sorayım sistemim hakkında ne düşünüyorsunuz? Uzun yıllar beni götürür mü?

* Lian Li Lancool 216* BitFenix BFG Gold BP-BGA1200UMAG* Kingston Fury Renegade 1TB* Patriot 32 GB(2x16)Viper Venom 6000* Sapphire RX 7900 XTX Nitro+* AMD Ryzen 7 7800X3D* MSI MAG X870 Tomahawk WIFI* EK-Nucleus AiO CR360 Dark

Bu sistemde uzun yıllar götürmeyecekse hiçbir sistem götürmez. Sağlam sistem hayırlı olsun.