Detaylar
Kim cevapladı?İnternetten telefon alacağım fakat geç teslim ediliyor. Mağazadan alınır mı? Alırsam ve sorun yaşarsam iade edebilir miyim? Teknosa veya MediaMarkt'tan alacağım.
Şerefsizlik olmazsa evet yoksa THH ile %90 ihtimal 6 ay içinde.
İnternetten telefon alacağım fakat geç teslim ediliyor. Mağazadan alınır mı? Alırsam ve sorun yaşarsam iade edebilir miyim? Teknosa veya MediaMarkt'tan alacağım.
Hocam Amazon Prime alın ertesi gün getirir zaten.
25457
Uzman
Amazon satıcılı olmadığı için getirmiyor.
MediaMarkt, Teknosa gibi yerlerden tercih edebilirsin. Ben MediaMarkt'tan almıştım.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Şahsen güvenilir bir satıcıdan internetten alıp kargoyu video ile açmayı daha mantıklı buluyorum. Elden alınca internetteki gibi koşulsuz iade hakkın olmuyor. Ekstra olarak genelde fiziksel mağazalarda daha pahalı olur internete göre.
duality2
Uzman
Almayın, bırakın birkaç gün geç gelsin.
Internetten alınan alışverişlerde 14 gün iade var, mağazadan alınanlarda yok. Zamanında bu hataya düşüp mağazadan telefon aldım, ekranı problemliydi iade alınmadı boş yere servis süreciyle uğraştım.
Internetten alınan alışverişlerde 14 gün iade var, mağazadan alınanlarda yok. Zamanında bu hataya düşüp mağazadan telefon aldım, ekranı problemliydi iade alınmadı boş yere servis süreciyle uğraştım.