1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 1 Ağustos 2025 #11 Turizm ve Otel İşletmeciliği de öneririm. Ne ararsanız var içinde.
KS KS efebatiin Yetkin Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 2.393 Çözümler 7 Beğeniler 2.729 1 Ağustos 2025 #12 14083 dedi: Turizm ve otel işletmeciliği de öneririm. Ne ararsanız var içinde. Genişletmek için tıkla... O bölümü önereni pek duymadım. Önü kapalı bir meslek diye hatırlıyorum.
14083 dedi: Turizm ve otel işletmeciliği de öneririm. Ne ararsanız var içinde. Genişletmek için tıkla... O bölümü önereni pek duymadım. Önü kapalı bir meslek diye hatırlıyorum.
1 14083 Deneyimli Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 588 Çözümler 2 Beğeniler 739 1 Ağustos 2025 #13 efebatiin dedi: O bölümü önereni pek duymadım. Önü kapalı bir meslek diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Turizm asla önü kapalı bir sektör değildir.
efebatiin dedi: O bölümü önereni pek duymadım. Önü kapalı bir meslek diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Turizm asla önü kapalı bir sektör değildir.
dex Yetkin Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 523 Çözümler 8 Beğeniler 438 Yer Türkiye 1 Ağustos 2025 #14 efebatiin dedi: Aslında sevdiğim bir bölüm değil sadece önü açık olduğundan dolayı tercih etmek istiyordum başka önerin var mıdır hocam önü açık bölüm? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de önü açık olan her bölümün üzerine elbet bir zaman sonra toprak atıyorlar hocam. Siz en iyisi, gönlünüze yatanı okuyun.
efebatiin dedi: Aslında sevdiğim bir bölüm değil sadece önü açık olduğundan dolayı tercih etmek istiyordum başka önerin var mıdır hocam önü açık bölüm? Genişletmek için tıkla... Türkiye'de önü açık olan her bölümün üzerine elbet bir zaman sonra toprak atıyorlar hocam. Siz en iyisi, gönlünüze yatanı okuyun.