- Makaleler
- 4
Selamlar, Mai Sakurajima’nın sarılma yastığını nereden bulabilirim? İnternette aradım ama bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
@Emile A239 hocam eğer alırsanız nereden aldığınızı ve memnun kalıp kalmadığınız belirtirseniz çok sevinirim. Benim de hep böyle bir yastık alma hayalim vardı.
İstediğniz boyutta yastık ve yastık kılıfı alıp üstüne baskı yaptırabilirsiniz. Görserli iyi çözünürlükte seçmezi gerekiyor ama. Şehrinizdeki baskıcılara sormanız lazım.
Kim alıyor yahu bunlarıHocam çok değişik yastıklar var mış ilk defa görüyorum.
![]()
13.19⬠35% OFF|Genshin darbe Raiden Ei Dakimakura 2WAY sarılma yastıÄı kılıfı Anime Pillow ku yastık minder örtüsü Xmas hediyeler| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Baskıcıların sorgulaması hiç çekilmez bence Ali Express'ten alınıp geçilmeli.
O da olabilir belki ama ben bu konuda baskı işine girmeyi düşünmüyorum. Yani şimdi ben bu boyda yastık alıp kılıf baskısı olarak anime kızı fotoğrafı göndersem rezil olmayayım diyorum.İstediğniz boyutta yastık ve yastık kılıfı alıp üstüne baskı yaptırabilirsiniz. Görserli iyi çözünürlükte seçmezi gerekiyor ama. Şehrinizdeki baskıcılara sormanız lazım.
Alan var belli ki.
Esnaf parasına bakar, hem de neden rezil olacaksınız ki?O da olabilir belki ama ben bu konuda baskı işine girmeyi düşünmüyorum. Yani şimdi ben bu boyda yastık alıp kılıf baskısı olarak anime kızı fotoğrafı göndersem rezil olmayayım diyorum.
Alan var belli ki.
Çok güzel değiller mi hocam? İleride odamı bunlarla doldurmak istiyorumHocam çok değişik yastıklar var mış ilk defa görüyorum.
![]()
13.19⬠35% OFF|Genshin darbe Raiden Ei Dakimakura 2WAY sarılma yastıÄı kılıfı Anime Pillow ku yastık minder örtüsü Xmas hediyeler| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Gelecekte bu mesajı yazdığını görünce kendine söveceksin.Çok güzel değiller mi hocam? İleride odamı bunlarla doldurmak istiyorum.
Ya da bu yastıklarla dolu bir odadan size fotoğraf atacağımGelecekte bu mesajı yazdığını görünce kendine söveceksin.