Merhabalar, forumda yapay zeka kullanarak gram emek sarf etmeden makale konuları, rehber ve inceleme konuları açan üyelerin makale oluşturma yetkisi gerekirse sınırsız şekilde elinden alınmalı. 70 tane makale sayısına sahip üyenin konularının %99’u yapay zekadan oluşuyor ve bu açıkça belli oluyor. Olay sadece bu da değil. Yakın zamanda @Recep Baltaş Recep abi, makalelerdeki karakter sayısına göre ürünlerinde indirim yapacağını söylemişti. Bunun gibi çakallar bundan faydalanarak tamamen yapay zekadan oluşmuş konularından bedava indirim alıyorlar ve burada bir eşitsizlik, haksızlık meydana geliyor. Bugün bir tane konuyu bildirdim ve çok sağolsunlar raporum onaylandı, konu da silindi. Daha önce başka bir konusunu daha raporlamıştım ama yapay zekayla yazıldığına dair herhangi bir dayanak olmadığı için raporum reddedilmişti. Bugün attığı son açıklama bana çok yardımcı oldu
Aynısını haber kategorisine de yapıyor. Kaynak sorunca ortada susup kalıyor. Tarafsızım diye dolaşıyor sonra da.
He bu arada bu mesajımı gören moderatöre de seslenmek istiyorum. Her konuyu fark ettiysen GPT diye raporlamadım. Çünkü metni önce tüm yapay zekalara yapıştırıp soruyorum. Eğer öyle ise raporluyorum. Mesela üyenin son konusunu raporlamadım çünkü GPT ben yazmadım dedi. Fakat bir önceki konusunu raporladım. Çünkü GPT kullanmış.
Bu makale, indirim, kampanya olaylarını çok saçma buluyorum.
Teşvik amaçlı güzel bir proje fakat suistimal ediliyor.
Ana sayfada sürekli görüyorum rehber olsun makale olsun inceleme olsun.
Sadece yazılmak için yazılan, kopyalanmış içerikler. Hiçbir faydası yok birçoğunun.
Bir nevi suistimal. Gerçekten üzücü.
AI kullanarak makale hazırlamak da ne bileyim yani
Bu makale, indirim, kampanya olaylarını çok saçma buluyorum.
Teşvik amaçlı güzel bir proje fakat suistimal ediliyor.
Ana sayfada sürekli görüyorum rehber olsun makale olsun inceleme olsun.
Sadece yazılmak için yazılan, kopyalanmış içerikler. Hiçbir faydası yok birçoğunun.
Bir nevi suistimal. Gerçekten üzücü.
AI kullanarak makale hazırlamak da ne bileyim yani
Buna artı olarak bir de incelemeleri kendisinin yazmadığını düşündüğüm arkadaşın oyun incelemeleri (?) var. Okumaya başladıktan sonra bir yerden alıntılandığı o kadar belli oluyor ki... Kendi cümleleriyle anlatsa problem yok ancak metni kopyala, çevir ve yapıştır yapınca bana hiçbir katkısı olmuyor. Bunun yerine direkt kaynak linki bıraksa da yeterli oluyor mesela.
Bir tane telefon incelmesi vardı, yazan adam aynı metni tamindir.com'dan kopyalamıştı; noktası virgülüne. Maalesef ki link atamıyorum, çünkü konuyu raporlayarak kaldırttım
Yapay zeka ile açılan makaleler duygusuz, teknik dışında bilgi vermeyen makaleler oluyor. Umarım bir an önce hepsi kaldırılır. Ayrıca öyle her önüne gelen konuya da makale etiketi verilmemeli bence. Belirli bir ürünü tanıtmalı ya da bir şey hakkında gerçekten bilgi vermeli. Mesela bir oyunun ne olduğunu yazıp makale etiketi vermek dünyanın en saçma şeyi bence. Çünkü kimsenin bir işine yaramayacak.
Aynısını haber kategorisine de yapıyor. Kaynak sorunca ortada susup kalıyor. Tarafsızım diye dolaşıyor sonra da.
He bu arada bu mesajımı gören moderatöre de seslenmek istiyorum. Her konuyu fark ettiysen GPT diye raporlamadım. Çünkü metni önce tüm yapay zekalara yapıştırıp soruyorum. Eğer öyle ise raporluyorum. Mesela üyenin son konusunu raporlamadım çünkü GPT ben yazmadım dedi. Fakat bir önceki konusunu raporladım. Çünkü GPT kullanmış.
Metni yapay zekaya yapıştırıp "sen mi yazdın?" diye sormak güzel bir kaynak değil. Herhangi bir rastgele metine "ben yazdım" deme ihtimali yüksek. Ayrıca bayağı halüsinasyon görebiliyorlar.
Metni yapay zekaya yapıştırıp "sen mi yazdın?" diye sormak güzel bir kaynak değil. Herhangi bir rastgele metine "ben yazdım" deme ihtimali yüksek. Ayrıca bayağı halüsinasyon görebiliyorlar.
Hayır görmüş olduğun gibi geniş bir promt ile sorduğunda kesin cevabı alıyorsun. O iki ekran görüntüsünü özellikle örnek olsun diye attım. Senin dediğin olay 3.5'ta vardı.
Yapay zekaya makale(!) yazdırıp yapay zeka forumları bitirecek diye mesaj atmak kadar saçma bir durum.
Sonra dinden hak hukuktan bahsederler. Forumda gerçekten çok bilgisi olan insanlar var. Çoğuna saygı duyuyorum zaten yazdığı konular yada teknik destek olsun belli ediyorlar.