Köri.Evde yapılabilecek bildiğiniz güzel sosları önerebilir misiniz?
Köri.Evde yapılabilecek bildiğiniz güzel sosları önerebilir misiniz?
Evde yapılabilecek bildiğiniz güzel sosları önerebilir misiniz?
Pul biberi yağda kızartınca güzel sos oluyor ben öyle yapıyorum.Birçok çeşit makarna var sadece. Eksik malzeme olur ise alırım hemen sıkıntı olmaz.
İlginçmiş, deneyeceğim.Pul biberi yağda kızartınca güzel sos oluyor ben öyle yapıyorum.
Alfredo, Kremalı ve Körili güzel gibi gözüküyor. Yapımı en kolay hangisi olur sizce?Bunu dışında pesto alla genovese, pasta carbonara denebilir. Basit ve güzel bir sos isterseniz alfredo güzel bir tercihtir.
Alfredo, Kremalı ve Körili güzel gibi gözüküyor. Yapımı en kolay hangisi olur sizce?
Hocam krema+chili oil karıştırsam nasıl olur? Acı ve krema çok seviyorum.Evdeki bulabildiğin yarıçapı en küçük tencereyi alıp dibinde en az 1 parmak olacak şekilde zeytinyağı koy altını aç ısındığında kırmızı pul biber at kokusu çıkana kadar kızarsın sonra direkt haşlanmış makarnaya döküp yiyebilir ve kalanı kavanozda dolapta saklayabilirsin. Chili oil olarak geçiyor.
Şu kaşar bekletme ve tereyağı ekleme anlattığım alfredo işte. Bence en basiti o.
Hocam krema+chili oil karıştırsam nasıl olur? Acı ve krema çok seviyorum.
Çok mantıklı geldi, bir ara makarna falan yiyecek olursam deneyeceğim.Krema dediğin %35 yağlı krema mı? Biraz uğraşırsan direkt zeytinyağı yerine krema kullanarak da pul biber sosu yapabilirsin çünkü içinde yağ içeriği sağlam. Sonradan ekleme de olur.