YunaUK

Becerikli
Merhaba üniversitede makine mühendisliği bölümü icin MacBook Air M.2 yeterli mi? AutoCAD SolidWorks Microsoft Office 365 ve Adobe Acrobat gibi progamları düzgün calıştırır mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya dostum bi' kazan da ondan sonra. 5-6 ay önceden sistem konusu açanları geçtin maşallah. 3 yıl önceden daha akıbeti belli olmayan gelecek ve bölümünle ilgili sorular vs.

Macbook zaten iş ve batarya için tasarlanmış bir ürün. Solidworks, Macbook ile destekliyse problem yok. Office ve Acrobat zaten telefon da kaldırıyor.

Mac güzelde bazı mühendislik uygulamaları desteklemiyor. Bölümdeki insanlara konuşup ona göre almak mantıklı. Ben bilgisayar müh adına yazıyorum proteus çizim programı Mac'te çalışmıyor Windows lazım.

Merhaba üniversitede makine mühendisliği bölümü icin MacBook Air M.2 yeterli mi? AutoCAD SolidWorks Microsoft Office 365 ve Adobe Acrobat gibi progamları düzgün calıştırır mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Sıfır alacaksan M2 Air yerine M1 Pro-Max MacBook Pro alman çok daha mantıklı olur. Air serileri çok hızlı termal kısma yaşıyor.