Şu an HP Victus 16 9Z790EA modelini kullanıyorum, bunu satıp aşağıda belirttiğim iki modelden birini almayı düşünüyorum. İkisi biraz alakasız bir kıyaslama oldu. Bir yandan OLED istiyorum ama ekran yanığından da korkuyorum. Maksimum 110.000 TL bütçem var. Başka modeller de önerebilirsiniz, fikirlerinize açığım.
Şu an HP Victus 16 9Z790EA modelini kullanıyorum, bunu satıp aşağıda belirttiğim iki modelden birini almayı düşünüyorum. İkisi biraz alakasız bir kıyaslama oldu. Bir yandan OLED istiyorum ama ekran yanığından da korkuyorum. Maksimum 110.000 TL bütçem var. Başka modeller de önerebilirsiniz, fikirlerinize açığım.
Acer Predator Helios Neo 16 AI NH.QX4EY.003 Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 2TB SSD RTX5070Ti-140W 240Hz 16’' WQXGA Freedos Taşınabilir Bilgisayar ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
www.idefix.com
Benim tercihim Predator modelden yana olurdu.
Ek: 5070 GPU bence tercih edilebilecek bir GPU değil VRAM kapasitesinden dolayı. 5060 veya 5070 Ti alınmalı. Zaten Attığınız Legion cihazda 5070 GPU olmasına rağmen 100K fiyatı var. Bana kalırsa değmez.
Acer Predator Helios Neo 16 AI NH.QX4EY.003 Intel Core Ultra 9 275HX 32GB 2TB SSD RTX5070Ti-140W 240Hz 16’' WQXGA Freedos Taşınabilir Bilgisayar ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Dizüstü Bilgisayar & Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Ben bizzat yaşadım hocam. 19 bin TL laptopa yanlış teşhis koyup 45 bin TL bedel istediler.
Tamam servisi değişti ancak yeni servis de iyi yorumlar barındırmıyor.
Hatta artık laptopu garantiye gönderirken kargo ücretini ödemek zorunda kalıyorsun.
Game Garaj'da problem yaşayanı duymadım ne sorun olsa çözüm odaklı bir davranış var.
Ayrıca hem ekran hem soğutma hem de işlemci açısından daha iyi eksi yönü biri Ti, biri Basic model.
Ama soğumadıktan sonra pek bir önemi yok maalesef.
Ben bizzat yaşadım hocam. 19 bin TL laptopa yanlış teşhis koyup 45 bin TL bedel istediler.
Tamam servisi değişti ancak yeni servis de iyi yorumlar barındırmıyor.
Hatta artık laptopu garantiye gönderirken kargo ücretini ödemek zorunda kalıyorsun.
Game Garaj'da problem yaşayanı duymadım ne sorun olsa çözüm odaklı bir davranış var.
Ayrıca hem ekran hem soğutma hem de işlemci açısından daha iyi eksi yönü biri Ti, biri Basic model.
Ama soğumadıktan sonra pek bir önemi yok maalesef.
Soğutma olarak Acer derdim ama servis olarak Game Garaj derdim hocam ben muhtemelen.Ayrıyeten Acer ile ASUS'u yapan servis aynı ama yapan kısımlar mı farklıydı öyle bir olay dönmekteydi bir zamanlar.
Soğutma olarak Acer derdim ama servis olarak Game Garaj derdim hocam ben muhtemelen ayrıyeten Acer ile ASUS'u yapan servis aynı ama yapan kısımlar mı farklıydı öyle bir olay dönmekteydi bir zamanlar.
Hocam ilk olarak fan sayısı etki etse dahi az fan ile daha iyi iş çıkarabilir ve testlerde Acer daha iyi diye aklımda kaldı ikisinin de testlerini inceledim yanlış hatırlamıyorsam Acer daha iyiydi yanlışam düzeltirsiniz yanlış bilgim düzeltilmiş olur.