Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Steelseries Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Steelseries Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Steelseries gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!
TrexMobile
Başarılı
Razer Deathadder Essential
İndirimdeymiş halihazırda memnunum ben kullanabilirsiniz.
Stok tükenmiş maalesef. Razer diyen arkadaşa neden beğenmeme emojisi attınız? O modelin bir sorunu mu var?Güncelde kullanıyorum. Yüksek ihtimal İtopya'nın indiriminden stok yapmış satıcı o yüzden ucuza veriyor. Güncelde kullanıyorum. Gayet kaliteli. Fakat eliniz çok büyükse tavsiye etmem mouse biraz küçük.![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Steel Seriesin algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?![]()
Steelseries Oyuncu Faresi Fiyatları & Modelleri - Teknosa
Steelseries Oyuncu mouse modelleri Teknosa'da sizi bekliyor. Oyunların hızına ayak uyduran Steelseries gaming mouse çeşitlerini incelemek için hemen tıklayın!www.teknosa.com
Koneko Toujou
Üstün
Stok tükenmiş maalesef. Razer diyen arkadaşa neden beğenmeme emojisi attınız? O modelin bir sorunu mu var?
SteelSeries'in algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?
Kronikli. Orta tuşu sıkıntı çıkartıyor. Zamanında yaşadım.
Stok tükenmiş maalesef. Razer diyen arkadaşa neden beğenmeme emojisi attınız? O modelin bir sorunu mu var?
SteelSeries'in algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?
Prime varken DeathAdder'in sensörü oyuncak gibi kalıyor.
Katar Pro burada tükenmemiş normal fiyatı kaç olması gerekli bilmiyorum ama.
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming Yorumları - Trendyol
Corsair Kmx Ch-930c011-eu Katar Pro Ultra Hafıf 12.400 Dpı Optık Sensor Sıyah Gamıng Mouse Starjyx 8033 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kronikli. Orta tuşu sıkıntı çıkartıyor. Zamanında yaşadım.
SteelSeries Prime'da da yaşayanlar var o sorunu sensör farkı yeterli almamak için.
Çoğu farede yaşabilirsiniz hatta, düzgün yapılmıyor scroll sistemi.
HDDKullanıyorum
Üstün
1-2 aydır SS Prime kullanıyorum kısa süre içinde sorun yaşamadım uzun kullanımda ne olur bilemem.
Koneko Toujou
Üstün
Prime varken DeathAdder'in sensörü oyuncak gibi kalıyor.
Katar Pro burada tükenmemiş normal fiyatı kaç olması gerekli bilmiyorum ama.
![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU Mouse 12.400 DPI Optik Kablolu Gaming Yorumları - Trendyol
Corsair Kmx Ch-930c011-eu Katar Pro Ultra Hafıf 12.400 Dpı Optık Sensor Sıyah Gamıng Mouse Starjyx 8033 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
SteelSeries Prime'da da yaşayanlar var o sorunu sensör farkı yeterli almamak için.
Çoğu farede yaşabilirsiniz hatta, düzgün yapılmıyor scroll sistemi.
Katar Pro'yu ben 400 civarına aldım indirimden. Akakçe'de en ucuz N11 de gösteriyor diye onu attım direkt de kapanmış satışa. 500'e de alınabilir gayet mantıklı bir seçim.