Platon

Yetkin
600-700 liralık bütçede hangi fareler alınmalı? ROG Keris almak istiyordum, 800 liraydı ama 1800'e uçmuş birden.

Güncelde kullanıyorum. Yüksek ihtimal İtopya'nın indiriminden stok yapmış satıcı o yüzden ucuza veriyor. Güncelde kullanıyorum. Gayet kaliteli. Fakat eliniz çok büyükse tavsiye etmem mouse biraz küçük.

Güncelde kullanıyorum. Yüksek ihtimal İtopya'nın indiriminden stok yapmış satıcı o yüzden ucuza veriyor. Güncelde kullanıyorum. Gayet kaliteli. Fakat eliniz çok büyükse tavsiye etmem mouse biraz küçük.
Stok tükenmiş maalesef. Razer diyen arkadaşa neden beğenmeme emojisi attınız? O modelin bir sorunu mu var?

Steel Seriesin algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?

Stok tükenmiş maalesef. Razer diyen arkadaşa neden beğenmeme emojisi attınız? O modelin bir sorunu mu var?

SteelSeries'in algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?

Kronikli. Orta tuşu sıkıntı çıkartıyor. Zamanında yaşadım.

SteelSeries'in algılama sorunları var takılıyor diyorlardı, kullanıyorsanız böyle bir şey yaşadınız mı?

Prime varken DeathAdder'in sensörü oyuncak gibi kalıyor.
Katar Pro burada tükenmemiş normal fiyatı kaç olması gerekli bilmiyorum ama.

Kronikli. Orta tuşu sıkıntı çıkartıyor. Zamanında yaşadım.

SteelSeries Prime'da da yaşayanlar var o sorunu sensör farkı yeterli almamak için.

Çoğu farede yaşabilirsiniz hatta, düzgün yapılmıyor scroll sistemi.

1-2 aydır SS Prime kullanıyorum kısa süre içinde sorun yaşamadım uzun kullanımda ne olur bilemem.

Prime varken DeathAdder'in sensörü oyuncak gibi kalıyor.
Katar Pro burada tükenmemiş normal fiyatı kaç olması gerekli bilmiyorum ama.

SteelSeries Prime'da da yaşayanlar var o sorunu sensör farkı yeterli almamak için.

Çoğu farede yaşabilirsiniz hatta, düzgün yapılmıyor scroll sistemi.

Katar Pro'yu ben 400 civarına aldım indirimden. Akakçe'de en ucuz N11 de gösteriyor diye onu attım direkt de kapanmış satışa. 500'e de alınabilir gayet mantıklı bir seçim.