Kısacası Malenia'nın abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum. İnsanların bu kadar çıldırmasını anlamadım açıkçası.
Keşke oyun ilk çıktığı zaman Malenia nerflenmeden önceki haline karşı mimic olmadan oynarken görseydik seni. :D

Benzer durum hatta daha da acımasızı Shadow of the Erdtree'deki Radahn'da vardı, onu da nerflediler. İlk oynayanlar hep deney tahtası oluyor, yapımcı da zorluğun suyunu çıkarmışız diye insafa gelerek düzeltiyor.

Sağlam bir summon varken bu haliyle çok zor değil ama ilk hali nerf yemeden önce 2. fazında oyuncuya karşı her türlü fanteziyi yapıyordu.

Souls oyunları zor değil aksine zorluğunu kendi belirlediğin bir tür. Mimic Tier +10 yapıp üstüne Rivers of Blood gibi kanama hasarı veren(Malenia kanamaya karşı zayıf*) bir kılıç ile oynarsan zaten boss kolay olacaktır. Onun yerine Mimic Tier veya zayıf olmadığı bir şeye karşı (mesela ben holy olarak oynamıştım) oynarsan aksine boss zorlaşabilir. İkinci oynayışımda (yeni save ng+ değil) solo STR Greatsword ile kesmem yaklaşık 15 saatimi aldı. Kişiden kişiye zorluk değişen bir şey yani. Onun haricinde kesinlike overrated bir savaş olduğunu düşünmüyorum. Hatta oynadığım en dengeli en bire bir hissettiren savaştır kendisi. Herhangi bir souls oyununda bu hissiyatı alamadım.

Malenia RNG hyper armora sahip bir boss
Malenia RNG hyper armora sahip değil. Bazı videolarda veya tartışmalarda RNG hyper armora sahip olduğu söylenir ama böyle bir şey yok.

Malenia RNG hyper armora sahip değil. Bazı videolarda veya tartışmalarda RNG hyper armora sahip olduğu söylenir ama böyle bir şey yok.
Malenia'nın RNG hyper armora sahip olduğu tartışmaya açık bir konu değil, o yüzden aksini iddia etmen saçma olmuş. Bariz bir şekilde bossun RNG hyper-armoru var. Videolarda RNG hyper armora sahip olduğu bilgisini görebiliyorsan, RNG hyper armora sahip olduğunu da görebiliyor olman gerekiyor, videolar bunu kanıtlamak için çekiliyor çünkü en başta. Kanıtlı bir veriyi yalanlamaya çalışmak fuzuli.

Keşke oyun ilk çıktığı zaman Malenia nerflenmeden önceki haline karşı mimic olmadan oynarken görseydik seni. :D

Benzer durum hatta daha da acımasızı Shadow of the Erdtree'deki Radahn'da vardı, onu da nerflediler. İlk oynayanlar hep deney tahtası oluyor, yapımcı da zorluğun suyunu çıkarmışız diye insafa gelerek düzeltiyor.

Sağlam bir summon varken bu haliyle çok zor değil ama ilk hali nerf yemeden önce 2. fazında oyuncuya karşı her türlü fanteziyi yapıyordu.
Gram umurumda değil açıkçası. Ben bu patchde oynadım ve gayet kolay geldi. Şimdi müsaadenizle oyunları en zorda oynayıp eğlenmeye devam edeceğim. Oyunlara ter dökmek için zaman ayırmıyorum. Eğlenmek ve vaktimi güzel şekilde geçirmek için zaman ayırıyorum. Souls türünde oynadığım ilk ve son oyun olacak. Berbat bir türdü çünkü. Sarması için 70 saat süre verdim toplam ama sarmadı. New Game+'ı olan her oyunda NG+ açarak eğlenceme kaldığım yerden devam etmeyi seven birisiyim. Ama bu oyunun tasarımı o kadar kötüydü ki, bir daha asla sools türünde bir oyuna zamanımı harcamam. Oyun ve DLC'yi toplam 75 saatte bitirdim. Pek zorlandığımı söyleyemem. Şu berbat tasarım hariç. Radahn'da bile daha az zorlandım.

1749505674866.webp

Ek olarak, adamlar o kadar kötü bir tasarım yapmış ki, hikaye modunda gidip boss nerflemişler. Souls oyuncususunuz ya siz, kesersiniz bir şekilde. Neden nerflettiniz ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle oynamanda herhangi bir sakınca yok, istersen hileyle oyna o bile problem değil. Problem böyle oynayıp "kolaydı" demen, zaten kolay olması için tasarlanan mekanikleri kullanıyorsun o yüzden kolay oluyor haliyle. Blood loss vs.den bahsetmiyorum ama summon çağırma muhabbeti tamamen oyunu kolaylaştırmak için, hani herkes oynasın bizim oyunumuzu diye.

Eee oyunu kolaylaştırmak adına koyulmuş bir mekaniği kullanıp da "ee bu kolaydı abi?" demek de mantıksız oluyor bir noktada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle oynamanda herhangi bir sakınca yok, istersen hileyle oyna o bile problem değil. Problem böyle oynayıp "kolaydı" demen, zaten kolay olması için tasarlanan mekanikleri kullanıyorsun o yüzden kolay oluyor haliyle. Blood loss vs.den bahsetmiyorum ama summon çağırma muhabbeti tamamen oyunu kolaylaştırmak için, hani herkes oynasın bizim oyunumuzu diye.

Eee oyunu kolaylaştırmak adına koyulmuş bir mekaniği kullanıp da "ee bu kolaydı abi?" demek de mantıksız oluyor bir noktada.
Kolaylaştıran mekanik olmadan da yendim. Summon çağırmadım. Bu bir aksiyon RPG oyunu. Sınıf seçebiliyorum. Samuray seçmeden karakterimi samuraya yönelttim. İnternetten buildlere baktığımda en güçlü katananın bu olduğun gördüm. Sizin mentalitenizi anlamak imkansız gerçekten.

Kolaylaştıran mekanik olmadan da yendim. Summon çağırmadım. Bu bir aksiyon RPG oyunu. Sınıf seçebiliyorum. Samuray seçmeden karakterimi samuraya yönelttim. İnternetten buildlere baktığımda en güçlü katananın bu olduğun gördüm. Sizin mentalitenizi anlamak imkansız gerçekten.
Yorumumda katana ile ilgili hiçbir ibare yok, onu nerden çıkardınız benim de bunu anlamam imkansız görünüyor. Buildine yorumum yok, spirit ashes çağırma muhabbetinden bahsediyorum.