Souls-born'lardan nefret ediyorum, gereksiz zorlar.
Bence zor değiller işte. Oyunda varo lan mekaniği kullanıp kesiyorum zor gelmiyor. Bu sefer öyle kesilmez, kesersen kolay olur diyorlar. Summon çağırmadan kesiyorum yine kolay dğeildi diyorlar. Ya sen ben misin? Bana göre kolaydı. Oyunlar rezalet, kitlesi ayrı rezalet gerçekten.

Souls-like oyunlara katlanabilirim, ama souls-born'lar from software'a küfür etme özgürlüğü getiren bir seanstır bence, ya da mindset'ini bu oyunları oynamak için bükeceksin.

Ben kontrolcü kullanmaktan da nefret ediyorum, bak oynayana saygı duyarım ama kontrolcü based oyunlar ayrı bir nefret seansı benim için alışamıyorum, elimde sony'nin orjinal kontrolcüsü veya kaliteli bir markanın kontrolcüsü yok, olsa ne değişir bilmiyorum, dual sense kiraladım denedim biraz daha smooth ama hala daha nefret ediyorum. Maks araba oyunları oynarken hoşuma gidiyor kontrolcü deneyimi, ve fps oyuncuları gibi kontrolcüyü saçma salak tutamam, illa ki görmüşsünüzdür fps oyuncularının kontrolcü kullanma şeklini youtube'dan falan, belki her oyunun kitlesi yapmıyordur ben fortnite oyuncularını izlemiştim genel olarak.

Bence zor değiller işte. Oyunda varo lan mekaniği kullanıp kesiyorum zor gelmiyor. Bu sefer öyle kesilmez, kesersen kolay olur diyorlar. Summon çağırmadan kesiyorum yine kolay dğeildi diyorlar. Ya sen ben misin? Bana göre kolaydı. Oyunlar rezalet, kitlesi ayrı rezalet gerçekten.
Dostum sen ne yaptığını veya ne koştuğunu kendin biliyor musun? Konunun içerisinde "Mimic Tear + 10 bastım ve karşısına dikildim, hemen kestim" diyorsun. Ama şimdi de Mimic'siz kesmiştim ben diyorsun. Bir önceki yorumunda "attığım videoya bakmadın herhalde?" diyorsun, konu içerisinde video yok? Hangi videodan bahsediyorsun tam olarak?

Kusura bakma da, bariz bir şekilde oyunu kolaylaştırmak için eklenmiş bir mekaniği kullandığın için "zaten öyle kolay olur" diyebilme hakkımız olsun bizim de. Yanlış veya bu kadar kudurtucu hiçbir şey söylemiyoruz. Şunu da tekrar ekleyeyim, kullandığın buildden, kullandığın silahtan bahseden yok. Spirit ashes çağırma muhabbetinden bahsediyorum, gerisi umurumda değil. Spirit ashes ile oynaman da umurumda değil, spirit ashes ile oynayıp "kolaydı, çerezdi" havalarına girmen yanlış olan. İyi abi, ben de The Witcher 3'ü en kolay zorlukta oyniyim, hatta hile açayım ve diyeyim ki "Dettlaff savaşı fazla kolaydı ya", olacak iş mi bu?

Ben kontrolcü kullanmaktan da nefret ediyorum, bak oynayana saygı duyarım ama kontrolcü based oyunlar ayrı bir nefret seansı benim için alışamıyorum.
Doğru bilinen yanlışlardan biri, FromSoftware oyunları gamepad gerektiren oyunlar değiller, genel kanının aksine klavye ve fare ile çok daha rahat oluyorlar hatta. Gamepad ile kamera kontrol ederken koşmak işkence çünkü bu oyunlarda, ama klavye ve fare ile çok daha rahat.

Bilmiyorum ekseriyet gamepad taraftarı...
Hiç takılma onlara, tüm seriyi klavye ve fare ile oynadım defalarca kez bitirdim, gamepad ile de bitirdim pek çok kez. Hala daha klavye ve farenin daha rahat olduğuna inanıyorum. Klavye ve fare ile sıkıntı yaşayabileceğin tek oyun Dark Souls 2 olur, onun kontrolleri biraz garip. Onun dışındakileri rahatlıkla klavye ile de oynarsın.

Hiç takılma onlara, tüm seriyi klavye ve fare ile oynadım defalarca kez bitirdim, gamepad ile de bitirdim pek çok kez. Hala daha klavye ve farenin daha rahat olduğuna inanıyorum. Klavye ve fare ile sıkıntı yaşayabileceğin tek oyun Dark Souls 2 olur, onun kontrolleri biraz garip. Onun dışındakileri rahatlıkla klavye ile de oynarsın.
Ben şahsi olarak from software oyunlarını kendine işkence etme simülasyonu olarak görüyorum, mindset değiştirmeden asla oynanamayacak oyunlardır...

Dostum sen ne yaptığını veya ne koştuğunu kendin biliyor musun? Konunun içerisinde "Mimic Tear + 10 bastım ve karşısına dikildim, hemen kestim" diyorsun. Ama şimdi de Mimic'siz kesmiştim ben diyorsun. Bir önceki yorumunda "attığım videoya bakmadın herhalde?" diyorsun, konu içerisinde video yok? Hangi videodan bahsediyorsun tam olarak?

Kusura bakma da, bariz bir şekilde oyunu kolaylaştırmak için eklenmiş bir mekaniği kullandığın için "zaten öyle kolay olur" diyebilme hakkımız olsun bizim de. Yanlış veya bu kadar kudurtucu hiçbir şey söylemiyoruz. Şunu da tekrar ekleyeyim, kullandığın buildden, kullandığın silahtan bahseden yok. Spirit ashes çağırma muhabbetinden bahsediyorum, gerisi umurumda değil. Spirit ashes ile oynaman da umurumda değil, spirit ashes ile oynayıp "kolaydı, çerezdi" havalarına girmen yanlış olan. İyi abi, ben de The Witcher 3'ü en kolay zorlukta oyniyim, hatta hile açayım ve diyeyim ki "Dettlaff savaşı fazla kolaydı ya", olacak iş mi bu?
Tüm mesajları okusan görebilirdin.

Tüm mesajları okudum zaten, hala böyle bir videonun atıldığını göremiyorum önceki yorumlarda.
İkinci sayfada.

Bu neyin siniri şampiyon? Alt tarafı mesajımda Malenia'nın oyun ilk çıktığı zaman zor olduğunu ve sonradan nerflendiğini söyledim. İlk oyunculardan gelen geri bildirime göre oyun zorluğunda dengeleme yapılıyor dedim. Şimdiki halini de çok zor bulmadığımı söyledim. Malenia'nın zorluğu ilk halindeydi, sonrası da şehir efsanesi olarak devam etti. Bu mu ego tatmini? Bu mu akbaba gibi başına üşüşmek?

Önce kendi fikrini birilerine saldırmadan ve uygun üslupla savunmayı öğren, ondan sonra burada seni muhatap alalım. Senin hakaretlerinle muhatap olmak zorunda değiliz.

Beğenmediysen de bu senin tercihlerine bağlı, başka birisini ilgilendirmez. Diğer milyonlarca kişi gibi beğendiğin başka oyunları oynar geçersin. Nefretini boşaltmak için konu açmakla uğraşmana ne gerek var? Herkesin haz aldığı şeyler başka. Bazılarının da haz aldığı şey daha dışarı çıkar çıkmaz hiçbir şeyi yokken Tree Sentinel'i kesmek için 1-2 saat uğraşıp başarmak. Bazıları daha eşit koşullarda farklı tür zorluk sever zaten onlar oyun imkanlarını kullanıp güçlenirler. Bazı oyuncular da hiç zorluk sevmez, hileyle oynar geçer onların keyif aldığı şey fantezi yapmaktır oyun içinde. Kim neyi seviyorsa onu yapsın, bundan başkasına ne?

Son düzenleme: