Yer
Manisa
Merhaba sistemimde SSD ve HDD var. Normal rootkit açmadan tarama yapınca 550 bin dosyayı 5 dakikada tarıyor. Ama rootkit açınca 1 saat oldu anca 178k dosya taramış. Başlarda hızlıydı ilk 8 dakika içinde 140bin dosya taramıştı. Ardından çok yavaşladı bu hız ile 10-11 saat hatta belki de daha fazla süreceğini düşüyorum. Araştırdığıma göre en fazla 1-2 saat sürer diyorlardı neden böyle oluyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 119
  • Ekran Alıntısı1.webp
    Ekran Alıntısı1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 100
Merhaba sistemimde SSD ve HDD var. Normal rootkit açmadan tarama yapınca 550 bin dosyayı 5 dakikada tarıyor. Ama rootkit açınca 1 saat oldu anca 178k dosya taramış. Başlarda hızlıydı ilk 8 dakika içinde 140bin dosya taramıştı. Ardından çok yavaşladı bu hız ile 10-11 saat hatta belki de daha fazla süreceğini düşüyorum. Araştırdığıma göre en fazla 1-2 saat sürer diyorlardı neden böyle oluyor.
Çünkü rootkitleri de tarıyor. Dosyalarınızın boyutu büyük ve SSD yavaşsa normal.

Farkındayım ama çok yavaş değil mi ayrıca ne farkı var bunun normal Rootkit'i seçmeden tarama yaptım 5 dakika sürdü ve bir şey bulmadı.
Dosyalarınız büyük boyutlu olabilir, SSD, HDD yavaş olabilir. Rootkit bilgisayarınıza erişim sağlar, kontrol edebilir ondan tarama uzun sürüyordur. :cool: